USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де в Луцьку планують оновити освітлення

24 Липня 2017 08:17
Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад розповів, на яких вулицях міста заплановано оновити освітлення.

В планах міської ради замінити освітлення вулиці Рівненської, відновити частково освітлення на проспекті Соборності. Про це сказав Григорій Недопад під час телеефіру "Відкрите місто", пише Конкурент.

"Дуже хотілося б відновити освітлення з заїзду в місто з рівненської сторони, ковельської та львівської. Там є освітлення, але воно трохи застарілого плану і не таке енергоощадне", - сказав Григорій Недопад.

Також він додав, що новий керівник "Луцьксвітла" працює з "Укргазбанком", де дають невеликі відсотки на відновлення освітлення і є надія, що енергоощадні ліхтарі запрацюють на всі вулицях міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вадим Показати IP 24 Липня 2017 12:49
Зробіть будь ласка освітлення на розі будинку пр-ту Соборності 8 і спортивного майданчика школи № 21. Там два стовпи стоять, а освітлення немає 23 роки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus