USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де житимуть сільські лікарі?

24 Жовтня 2013 16:38
Лікарі не хочуть працювати у селах, бо не забезпечені житлом.

Таке припущення зробив сьогодні, 24 жовтня, заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк під час засідання регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.



Зі слів посадовця, і до сьогодні у багатьох селах Волині немає жодного фельдшера, а потрібно створити ще, як мінімум, 80 нових амбулаторій. Олександр Курилюк зауважив, що без фінансової підтримки лікарі «не те що у село, а й у районний центр» не поїдуть.

Також він наголосив, що первинна грошова допомога для забезпечення лікарської сім’ї, яка, все-таки, наважилась переїхати із міста до села, повинна бути не менше 12 тисяч гривень. Разом з тим він запропонував надавати медикам і земельну ділянку.

«Для того, щоб лікарі погодились працювати у сільській місцевості, їх необхідно забезпечити достойною заробітною платою та житлом», - резюмував посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
курилюку Показати IP 24 Жовтня 2013 17:18
А хто заважає це зробити нинішній владі,в якій ви перебуваєте? Не потрібно розпускати нюні і розказувати що треба зробити,а просто зробити і лікарі підуть працювати в село.Ви ж влада і в ваших руках всі ресурси,як фінансові так і матеріальні.Працюйте над ПОКРАЩЕННЯМ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus