USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Деканоїдзе офіційно звільнили з посади голови Нацполіції

16 Листопада 2016 14:04
Кабінет міністрів України офіційно звільнив Хатію Деканоідзе з посади глави Національної поліції.

Рішення ухвалили на засіданні Кабміну у середу, 16 листопада, - передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на речника Нацполіції Ярослава Тракала.

Крім того Кабмін затвердив на посаді виконувача обов'язків глави відомства Вадима Трояна.

Нагадаємо, 14 листопада Хатія Деканоідзе скликала прес-конференцію, на якій оголосила про свою відставку. Зі слів Хатії, до такого рішення її спонукало те, що на роботу поліції намагаються впливати політики. Свого наступника Трояна Деканоідзе вважає політично залежним.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'вилася інформація, що відставка Хатії Деканоїдзе пов'язана, власне, з можливими акціями протесту в Києві. Ще однією причиною відставки може бути приналежність Хатії до грузинської команді Саакашвілі. Оскільки йде її лідер (причому йде в жорстку опозицію до президента), то, відповідно, йдуть і ті люди, які прийшли разом з ним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 17 Листопада 2016 09:30
Човен тоне миші втікають!!! Петро Порошенко скільки кримінальних справ поришиш після перетину державного кордону України!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus