USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Візит до волинських міліціонерів на Сході

27 Травня 2014 22:24
З ініціативи керівника волинської організації та профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України місцева делегація відвідала спеціальну роту міліції Волині, на блокпостах, які розташовані на межі Харківської, Донецької та Луганської областей та передала їм обмундирування та харчі, гроші та взуття.

Згідно з даними прес-служби волинської міліції, поспілкуватись з працівниками волинського спецпідрозділу, ознайомитись з побутовими умовами, їх бойовим оснащенням, умовами харчування мали можливість настоятель Свято-Георгіївського храму, спорудженого на честь працівників міліції, які загинули під час виконання службових обов’язків, протоієрей Олександр Мазурак, начальник відділу матеріального забезпечення УМВС, підполковник Юрій Березинський та його заступник підполковник Віктор Бобік.

Волиняни радо зустріли земляків, подякували за матеріальну допомогу та ствердили, що й надалі будуть відстоювати суверенність України та дбатимуть про безпеку мирних жителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Друг Показати IP 27 Травня 2014 23:33
Молодці беркутята!!!
о/У Показати IP 28 Травня 2014 06:46
Молодці Беркутівці захищають Україну, а да козли Данильчука які ставили їх на коліна? Ганьба і презріння до цієї бидлоти
Анонім до о/У Показати IP 28 Травня 2014 08:53
а не так давно захищали бандюка і ворюгу яника - боржок у них перед народом, добре якщо вони це усвідомили
Я до Анонім Показати IP 28 Травня 2014 09:31
що ти тямиш аноніме...якщо ворюга яник, то ляшко і жуля з судимістю... певне в твоєму розумінні святі... Якби ти знав що таке обовязок то можливо б мислив інакше..
ааа до Анонім Показати IP 28 Травня 2014 09:33
я розумію, що ці слова уже багато раз звучали, але все ж таки, де зараз ті борці за справедливісиь, той проплачений ПС?!!так що досить тих звинувачень.тільки Бог знає як там все було!
беркут Показати IP 28 Травня 2014 08:40
Приїдемо - данилка поставимо в позу бобрика.
Дмитро Показати IP 28 Травня 2014 09:48
Молимося за Вас хлопці, і дякуємо Вам. Спаси Вас Господи!
Олена Показати IP 28 Травня 2014 19:10
Я вважаю, що волинські хлопці , які там зараз на сході молодці. Нам легко обговорювати хто який будучи вдома чи дивитись телевізор і коментувати. І зараз, навпаки, потрібно нам допомагати тим, хто там. Їм не легко там.
Простий українець Показати IP 28 Травня 2014 22:38
Беркут - респект, знаю багатьох хлопців і ніякі вони не скоти... Їх на коліна, а вони на схід воювати...Ще правосєкам прийдеться рачки перед ними повзати п.с. я не "мєнт" і не "прибліжонний", пишу те що думаю і знаю
Ігор Кінах Показати IP 30 Травня 2014 11:37
Шановні Коментатори!!!Ви всі дуже добре пишите і гарно висловлюете свою думку.НО! не треба путати часи.Був час коли наш беркут не виконував закон України і порушував присягу,а після страшних подій був час для аналізу і переосмислення.І тепер Беркут МОЛОДЦІ.з ПОВАГОЮ то всіх Ігор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus