USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

День кварталу на Кічкарівці: як розважаються жителі мікрорайону

23 Вересня 2018 15:14
Не менш масштабним та цікавим, ніж у найбільших мікрорайонах Луцька, стало свято, яке організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» для жителів Кічкарівки.

Свято відбувається 23 вересня на території школи №13.

Майстер-класи для дітей, козацький куліш, спортивні розваги, яскраві виступи мистецьких колективів, відзначення шанованих жителів мікрорайону та розіграш цінних призів: вперше у цьому мікрорайоні відзначають День кварталу. Програма дійства, яке стартувало о 12 годині, дуже насичена.

Заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці Лариса Тарасюк розповіла, що Фонд працює з цим мікрорайоном та школою №13 вже впродовж 8 років. Зокрема, за кошти Фонду облаштували дитячий майданчик, навчальний заклад отримав футбольне міні-поле зі штучним покриттям, на якому сьогодні відбуваються змагання між командами шкіл №1, 3 та 13. Також на Кічкарівці Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» допоміг створити орган самоорганізації населення «Качалова 2015», якому, своєю чергою, вдалося освітлити провулки Качалова і Лєскова, де освітлення не було десятиліттями. Мікрорайон відрізняється від інших, оскільки тут переважають приватні будинки. Місцеві жителі часто зверталися до Офісу кварталу, що працював на вулиці Ковельській, з питаннями створення ОСББ, комунальними питаннями тощо.

Нещодавно Фонд надав для школи №13 тенісний стіл, облаштував стійки для гри у баскетбол, подарував сітку для волейболу. Благодійний фонд, що був створений тут на базі школи, – один із 36, що були зареєстровані у навчальних закладах Луцька за підтримки Фонду Ігоря Палиці разом з небайдужими батьками. Кожен із цих фондів отримав стартовий грант (15 тисяч гривень для кожної зі шкіл та 10 тисяч – для ДНЗ).

Наразі свято мікрорайону у розпалі – попереду багато цікавих виступів, відзначення переможців футбольного турніру та активних жителів мікрорайону. Ну а кульмінацією дійства буде розіграш низки цінних призів.



































































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus