USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

День кварталу на Кічкарівці з Фондом Ігоря Палиці. Трансляція

23 Вересня 2018 17:33
Масштабне свято відбувається сьогодні на Кічкарівці: на території школи №13 (вул. Чернишевського, 29) триває День кварталу з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом».

Насичена програма передбачає цікавинки як для дітей, так і дорослих. Захід організовує та фінансує Фонд Ігоря Палиці.

До святкового дійства долучилися громадська організація «Волинський актив молоді», депутат Волинської обласної ради Сергій Леонтьєв, депутат Луцької міської ради Сергій Шкода, депутат Луцької міської ради, засновник волонтерського центру «Серце Патріота» Сергій Балицький, гіпермаркет будівельних матеріалів «Нова Лінія», магазин комп’ютерної техніки Iсitу.

Танцюватимуть, співатимуть та розважатимуть присутніх дитячі колективи загальноосвітніх шкіл Луцька, музичної школи №1 імені Фридерика Шопена, Творча студія Наталії Журавльової, танцювально-вокальний колектив «Дрейл».

Привітає гостей з Днем кварталу Народний артист України Василь Чепелюк та фольклорний гурт «Браво».

Хедлайнер свята – кавер-гурт «100 хвилин».

А для найменших жителів мікрорайону організували творчі майстер-класи з ліпки глиною, сіноплетіння, технік образотворчого мистецтва, бульбашкове шоу та інші цікаві розваги.

І це ще не все: на спортивній арені відбуватимуться змагання з міні-футболу серед школярів та працюватиме зона дитячої легкої атлетики. А вихованці СК «Герць» продемонструють справжній бойовий гопак.

Кульмінаційною миттю стане розіграш цінних подарунків, серед яких: велосипед, планшет, смартфон, електричний бойлер, фритюрниця, пароварка та інші цінні подарунки. А ще присутні смакуватимуть справжнім козацьким кулешем та різноманітними смаколиками.

На завершення свята усіх відвідувачів чекає запальна дискотека.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хммм Показати IP 23 Вересня 2018 17:41
А якже МКС чи львівська?
Гпзешник Показати IP 23 Вересня 2018 17:55
Дякуємо Ігорю Петровичу за чудове свято! Без його допомоги свято не відбулося б.
За палицю Показати IP 23 Вересня 2018 20:00
Палиця і Поліщук єдині хто хоть щось роблять для міста... остальні зависники.
Степко Показати IP 23 Вересня 2018 20:03
Якби не Ігор Петрович Палиця, за свої власні кошти, ніхто б свята не зробив би для людей від влади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus