USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

День молоді у Луцьку. Програма

25 Червня 2014 08:00
День молоді в Україні — одне з найбільш очікуваних свят серед молодих людей.

Щорічно, в останню неділю червня відзначають День Молоді. 28 та 29 червня на лучан та відвідувачів міста очікує вельми цікава програма.

Так, 28 червня на Театральному майдані міста відбудеться дійство «Свято Морозива № 1». Розпочнуться заходи о 12 годині.

Крім того, у цей же день матиме місце святкова шоу-програма «Місто розваг». Початок - о 12 годині. Відбуватимуться заходи у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки та біля головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки по проспекту Волі.

На 29 червня, згідно з інформацією організаторів, яка опублікована у соціальних мережах, планується провести заходи у Центральному парку. Зокрема, Парад наречених Волині.
Тематика параду - "За МИР та ЄДНІСТЬ держави". Образ учасниць - з елементами національного колориту та української символіки.
Всі дівчата, які бажають взяти участь в параді, можуть зареєструватися ТУТ.
Головний приз - "Вікенд у Європі";

Також заплановано проведення чемпіонату з поїдання бургерів.
Початок - о 17:30. Переможець отримає запас бургерів на цілий рік.
У списку подій є ще конкурс краси "Перша Леді Волині 2014", "молодіжне караоке","фото-алея "Молодь Волині" та концерт гурту "Давня Казка".


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Молодь Показати IP 25 Червня 2014 09:00
Не час для гулянь.
спостережливий Показати IP 25 Червня 2014 11:16
дуристика -дуже велике свято- гульки-не на часі коли молоді хлопці гинуть на сході --де ті дітки з буратіно --мабуть в Польші
Ника до спостережливий Показати IP 25 Червня 2014 13:01
Еще 40 дней не прошло со дня гибели наших земляков.Это просто кощунство ,сейчас устраивать развлекательные программы.Наше утро начинается с новостей и звонка от сына.А вообще в Луцке все спокойно,мы все празднуем.Так получается,если наши родные на войне ,то все переживания, тяготы легли на наши плечи ,а нам поверте не до праздников.Спасибо тем лучанам,которые поддерживают наших хлопцев и материально и морально.
Ника до Ника Показати IP 25 Червня 2014 13:04
Чемпионат с поедания бургерив ,а солдатам иногда и поесть нечего и некогда.
Анонім до Ника Показати IP 26 Червня 2014 12:30
Співчуття загиблим і шана тим, що воюють. А "нинішні розваги" повині бути патріотичними. Бо ж не тільки плакати.
Анонім Показати IP 25 Червня 2014 20:15
Нам, що всім лягти і вмирати, бо ваші хлопці добровольцями пішли убивати інших українців. Війна не об`явлена, призов закінчився восени, отже законних прав брати людей в армію немає Значить туди ідуть добровольці, які пишуть заяву на добровільний вступ в армію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus