USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутата облради – «амністували»

26 Грудня 2013 13:16
Депутату Волинської обласної ради, активісту луцького Євромайдану Ігорю Гузю сьогодні, 26 грудня, одягнули електронний «браслет».

Нагадаємо, що вчора, рішенням Луцького міськрайонного суду, до Ігоря Гузя прийняли запобіжний захід у вигляді домашнього арешту терміном на 60 діб. Електронний пристрій, який йому одягнули на руку, мав би контролювати переміщення народного обранця і обмежував його в тому, що всі 60 днів він не мав би права покидати приміщення власного дому, але з’являтися в кабінеті слідчого на кожну вимогу првоохоронця.

Однак, одягнувши «браслет», вже через декілька хвилин, у кабінет слідчого зайшов заступник начальника УМВС України у Волинській області Михайло Руденко, який повідомив, що вступив у силу Закон про амністію євромайданівців. Відеокоментар подій, які відбулися у кабінеті слідчого в обласному управлінні УМВС України Волині, Ігор Гузь виклав на власній сторінці у соцмережі. «Цей «браслет», згідно із вчорашнім рішенням суду, я мав би носити два місяці. Але щойно прийшли і сказали, що його вже треба знімати. Бо вступив у силу амністійний закон. Це якийсь абсурд», - зазначив євромайданівець.

Проте, у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Ігор Гузь повідомив, що працівники міліції таки приїхали до нього додому, встановили необхідну техніку і зараз активіст луцького Євромайдану знаходиться під домашнім арештом.

З його слів, коли ж знімуть «браслет», згідно з «амністійним законом», - невідомо. Адже необхідно дочекатися відповідного рішення суду про «зняття» запобіжного заходу і рішення прокуратури щодо закриття його справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
вася Показати IP 26 Грудня 2013 13:20
Вдягніть на шию від блох.
Провінціал Показати IP 26 Грудня 2013 14:49
Вертайся на Старовижівщину! Ти тут вже всіх дістав!
Петро до Провінціал Показати IP 26 Грудня 2013 14:56
А ти повертайся у Мозир... Ох, як ти вже тут усіх дістав...
Провінціал до петра( Показати IP 26 Грудня 2013 15:20
Видно, що ти разом з Гусем одну кашу їси. Туди вам дорога - в село корів доїти (в нашийниках)! А то з вас толку простим людям ніякого!
Луцьк до Провінціал до петра( Показати IP 27 Грудня 2013 10:00
Корів доїти ще треба вміти! А якщо в нашийниках, то на цеп, хай гавкають, це в них виходить найкраще!!
Гедзь Показати IP 26 Грудня 2013 15:35
Неробів і пустозвонів цілий хлів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus