USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Через 25 помилок депутати відхрестилися від ромів

20 Грудня 2011 18:24
Члени постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я людини не рекомендують проводити сесійні слухання щодо питань соціальної інтеграції ромів в області.

Відповідне рішення вони ухвалили під час засідання комісії 20 грудня.

Заступник голови комісії «нашоукраїнець» Михайло Бегаль перш, ніж запитати присутніх чи варто, на їхню думку, проводити такі слухання, висловився: «Мені листа написав циганський барон, там в одному реченні 25 граматичних помилок було. Коротке питання - варто сесійні слухання робити з цього питання?»

Депутати одностайно відповіли: «Ні!».

«Якщо вони будуть дотримуватися українських законів…», - своєю чергою, додав «бютівець» Сергій Іванюк.

Нагадаємо, цього ж дня депутатська комісія з питань соціального захисту населення, трудових ресурсів та з питань, пов’язаних з ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вирішила, що провести сесійні слухання з приводу «ромського питання» в обласній раді потрібно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
VSC Показати IP 21 Грудня 2011 11:23
«Мені листа написав циганський барон, там в одному реченні 25 граматичних помилок було. Коротке питання - варто сесійні слухання робити з цього питання?» - этот олух, Бегаль, хоть понимает на какой уровень он опустил себя этой фразой. А впрочем, наших депутатов никогда нельзя назвать опустившимися, они просто никогда не поднимались.
Я з Луцька. Показати IP 21 Грудня 2011 13:35
Правильно сказав, там що всі неграмотні?
гаїшник Показати IP 21 Грудня 2011 15:58
Турійський барон стоїть на 2 голови вище патрульних дорожних і дільничих інсекторів. Один міліцейський протокол про "нарушеніє" в 17 рядків містив 87 помилок.
Сергій Григориченко Показати IP 22 Грудня 2011 13:24
Дуже прошу пана Бегаля оприлюднити даного листа, а також , якщо ви такий філолог, то розкажіть нам про слово "барон", де вони живуть, а то ми самі роми не знаємо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus