USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати-прогульники зірвали засідання комісії облради

29 Липня 2015 15:10
Засідання постійної комісії Волиньради, під час якого планували розглянути понад 20 питань, не відбулося через відсутність кворуму.

Засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності та боротьби зі злочинністю повинно було відбутися 29 липня, проте були присутні лише четверо членів комісії з восьми.

Не дочекавшись решти депутатів, після двадцятихвилинного очікування голова комісії Володимир Навроцький звернувся до присутніх представників ЗМІ із заявою, у якій зазначив, що вважає неподобством випадок, коли члени комісії збираються марно, адже через колег, які ігнорують свої обов’язки, не можуть ухвалити жодне рішення. Так, не з’явилися на засідання Світлана Вакулка, Надія Григола, Віталій Павлов та Володимир Дибель. Цікаво, що зазначені депутати належали до фракції Партії регіонів, що припинила своє існування на початку 2015 року.

Голова комісії наголосив, що ще 11 березня за дорученням голови облради проаналізовано явку депутатів на засідання комісій і виявилося, що дехто з обранців волинської громади взагалі не брав участі в роботі комісій. Водночас, відповідно до закону, депутат облради зобов’язаний особисто відвідувати пленарні засідання сесії та засідання комісій.

Під час засідання планували розглянути 21 питання, зокрема щодо законодавчого врегулювання визнання постраждалими від політичних репресій громадян, про внесення до Книги пошани волинських військовослужбовців-учасників АТО, звернення облради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо вжиття заходів для забезпечення населення ліками у сільській місцевості, підтримку звернення депутатів Володимир-Волинської районної ради до Президента України, Генерального прокурора України та Володимир-Волинського міського суду щодо зняття обвинувачення про дезертирство бійців 51-ї ОМБР.

Якщо членів комісії не вдасться зібрати під час наступного засідання, Володимир Навроцький обіцяє звернутися до голови облради з проханням оприлюднити список депутатів, які ігнорують свої обов’язки та звернення до виборців із закликом в жодному разі не підтримувати цих осіб.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus