USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати Волиньради провалили голосування за стратегічний документ

18 Грудня 2013 15:00
Головний стратегічний фінансовий документ області не підтримали депутати обласної ради під час засідання постійної комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, яке відбулося сьогодн, 18 грудня.

Так, депутати не домовилися щодо питання «Про Програму економічного і соціального розвитку області на 2014-2015 роки».

Директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Олександр Блащук доповів, що наступного року фонд оплати праці становитиме 6 мільярдів 440 мільйонів гривень, а це, мовляв, - збільшення зарплатні на 4-5%. Зараз, з його слів, пожвавлення роздрібної торгівлі згідно з підсумками 9 місяців становить 12%. Із 70 програм розвитку фінансуються близько 40.

Своєю чергою, депутат обласної ради Сергій Слабенко, зваживши на озвучені дані, зазначив: Україна перебуває у фінансовому занепаді, й виходить, що на тлі інших областей Волинь не відчуває труднощів і розвивається, тому він піддав сумніву почутий фінансово-економічний звіт. Таким чином між депутатами комісії виникла суперечка щодо фінансової підтримки програми.

Голова профільної комісії Богдан Колісник закликав депутатів не переводити дискусію у «фарс» та не «бути підтанцьовкою чиїмсь вибаганкам характеру». Він наголосив, що це - та програма, яка треба волинянам, а от де гроші шукати – це буде іншим питанням.

Рішення не підтримали, зокрема не голосував за нього Сергій Слабенко.

Не вистачило одного голосу цього ж депутата і для підтримки рішення про надання мисливських угідь у користування товариству з обмеженою відповідальністю «Устилуг» у Володимир-Волинському районі, де територія військового полігону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus