USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Десантники відбили у екстремістів 2 захоплених у Краматорську БМД

18 Квітня 2014 21:30
В рамках спецоперації десантники вилучили у екстремістів два захоплених у Краматорську БМД.

Про це повідомляється на сторінці Міноборони у Facebook.

"18 квітня, в Донецькій області, в рамках антитерористичної операції, військовослужбовці Високомобільних десантних військ Збройних Сил повернули дві із шести одиниць бронетехніки, яка була захоплена екстремісти 16 квітня, в місті Краматорськ", - сказано в повідомленні.

"Внаслідок професійних дій "крилатої піхоти" спецоперація пройшла без жертв і постраждалих", - додали в повдіомленні.

Як відомо, 16 квітня, в місто Краматорськ в Донецькій області увійшли шість одиниць бронетехніки Збройних Сил України (БМД), які діяли за планом антитерористичної операції.

У центрі міста рух колони заблокували місцеві жителі, яких російські диверсійно-терористичні групи використовували в якості живого щита. В результаті блокування екстремісти захопили техніку, і колона попрямувала у бік Слов’янська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
НОНА Показати IP 18 Квітня 2014 21:38
Чудеса! Спочатку легендарних десантників обеззброюють і без спротиву вилучають бойову техїніку, а потім героїчні десантники рішуче повертають дві з шести БМДшок. Маячня якась. Шановні українці нас тупо розводять. Створюється думка, що іде якась військова операція, а на справді нас дурять.
Антон до НОНА Показати IP 18 Квітня 2014 22:31
Елітний підрозділ без бою здає зброю і війскову техніку, а окремі навіть переходять на сторону ворога. Це стидоба на весь світ, а нам через ЗМІ вішають чергову лапшу. За це треба судити і частину розвормувати як деградовану. Тиждень проводять операцію і все розказують що це підготовчий етап. Сепаратисти за час операції захватили 8 обєктів і розброїли десантників, а наші відбили напад на ВВ і відлякали від аеродрому. З такою бездарною організацією зі строни влади і напористою наглістью зі сторони сепаратистів, при бажан,і без особливих зусиль можна захватити всю Україну.Необхідно також зазначити , що в Україні найближчим часом можливий соціальний взрив і влада до цього не готова. Замість консолідації ми знову маємо кучу кандидатів в Президенти, призначення на посади керівників не здібних організувати роботу, створення Юлею під себе опору який ні до чого путнього не приведе, понти яі явні несумісті з правами людини дії ПС. От такі наші реалії і неспроможність навести лад в своєму домі
Анонім до Антон Показати IP 18 Квітня 2014 22:40
та що ви таке пишете :) ВАМ ЖЕ Ж СКАЗАЛИ ЦЕ БУЛА ПАРТИЗАНСЬКА ОПЕРАЦІЯ :)))) ОСЬ З НЕЇ І ПОВЕРНУИСЬ 2 БТЕРА всіх інших вважати безвісно зниклими і як капітану човна Луцьк по поверненю дати героїв :))))
хахаха Показати IP 18 Квітня 2014 22:00
десантники угнали два БМД..
Запитайко Показати IP 18 Квітня 2014 22:07
А,что на это ответят Дид Пилип и Аноним?
мінона до Запитайко Показати IP 18 Квітня 2014 23:22
А вони ще вказівку не отримали від керівництва, ось і не знають, що гавкати
перепост для Запитай до Запитайко Показати IP 19 Квітня 2014 14:44
"Какой там освободили ??? Долбодуи со своейспец. операцией и без СПРАВКИ ИЗ ДУРДОМА!!! Две БМД (одна из которых артустановка "Нона " ) стояли . Одна из них была сломана . Местные жители из МТС (по просьбе солдат десантников ) помогали ее ремонтировать . Пролетал вертолет и увидел что гражданские окружили эти БМД ! Приперлось восемь вертолетов с десантом ( наверно поцгвардия ) и без всяких предупреждений и вопросов открыли огонь по ничего не подозревавшим и не ожидавшми ничего плохого селянам ! Нескольких взяли в плен и уперли с собой !!! Вместе с раненными . Продержав ВСЕХ И ПОНЯВ В КАКУЮ ДУРЬ ПОПАЛИ ЗАСТАВИЛИ НАПИСАТЬ ИХ ЗАЯВЛЕНИЕ ЧТО ОНИ К НОВОЙ ВЛАСТИ НИКАКИХ ПРЕТЕНЗИЙ НЕ ИМЕЮТ - А ТО МОЛ НЕ ОТПУСТИМ !!! Идиоты !!! Отбили они ! Печенку что б им так отбили !!!"
перепост для Запитай до Запитайко Показати IP 19 Квітня 2014 14:45
"Час назад проходил мимо брошенной БМД. Раскурочена, выжженная внутри, жгли колеса в ней , брошенная в поле. Это полная неуправляемость армией. Обращаюсь к И.О. Главнокомандующего: Не присылай сюда Этот металлолом, лучше пусть едут на автобусах сюда. Организуем перевозку пассажиров в городе. И солдатики на еду заработают и пользы больше. После такой АТО надо бы с десятку командиров застрелиться. Но у майданутых совесть вымерзла на майдане."
пппппп Показати IP 19 Квітня 2014 08:28
ппппп

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus