USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Діяльність Волинської облспоживспілки розслідує ГПУ

26 Квітня 2017 11:33
Після того як начальника юридичної служби Волинської облспоживспілки затримали на хабарі, діяльність ОСС стала прискіпливо розглядатися прокуратурою. У тому числі – й правовідносини з міськрадою.

Про це стало відомо під час засідання 23 чергової сесії Луцької міської ради 26 квітня.

На засідання пропонували винеси проект рішення про припинення договору оренди землі з облспоживспікою, однак на прохання доповідача з цього питання депутата Олександра Волинця, питання зняли з розгляду.

Сам депутат пояснив: близько 2 місяців тому начальника юридичної служби облспоживспілки затримали, слідство веде ГПУ. Наразі, переконує він, у справі з’явилися нові обставини. Крім того, увагу в провадженні приділили відносинам обспоживспілки з міською радою. Тому надійшло прохання від слідства не розглядати згадане питання поки тривають слідчі дії.

Нагадаємо, 17 березня цього року правоохоронці затримали начальника юридичного управління Волинської обласної спілки споживчих товариств в службовому кабінеті. 46-річний керівник структурного підрозділу облспоживспілки вимагав від приватного підприємця неправомірну вигоду за вирішення питання на його користь. Зокрема, надання відповідної документації, яка допоможе бізнесмену виграти суд проти обласної спілки споживчих товариств. За ці документи посадовець попросив «незначну» суму – 30 тисяч доларів США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
генеральна прокурат Показати IP 26 Квітня 2017 13:09
нехай Волинець покаже письмове прохання генпрокуратури
пшонкі до генеральна прокурат Показати IP 26 Квітня 2017 14:38
Син?чи той з тепловізором..
горгут Показати IP 26 Квітня 2017 14:36
Вже почав рішати із новими главними ліцами міськради..для нього старі ліца подсуєтяться..тролі свої..діпутати..а платить хто...конєчний спонсор того комунізду..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus