USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинська облспоживспілка зловживає монопольним становищем, – АМКУ

7 Лютого 2019 13:33
У діях Волинської облспоживспілки, на думку антимонопольників, є ознаки зловживання монопольним становищем на ринку.

Про це інформують у прес-службі АМКУ.

Як зазначається у зверненні громадської організації Асоціація захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь», Волинська облспоживспілка з початку 2019 року пропонує для підписання підприємцями, що здійснюють торговельну діяльність на Центральному ринку в місті Луцьку, нові договори оренди торговельного місця під розміщення малих архітектурних форм (павільйонів, контейнерів, кіосків), умови яких передбачають для останніх забезпечення охорони власного майна шляхом укладення договорів з охоронною фірмою, що вже охороняє майно облспоживспілки.

При цьому, у переважної більшості підприємців наявні діючі договори на охорону майна, що знаходиться на торговельних місцях, з іншим охоронним підприємством.

Зазначені дії Волинської облспоживспілки містять ознаки зловживання монопольним (домінуючим) становищем на товарному ринку послуг з надання місць для торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами на ринках.

Наразі територіальним відділенням здійснюється збір доказів. Волинську облспоживспілку буде притягнуто до відповідальності згідно із законодавством про захист економічної конкуренції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
valdis peish Показати IP 7 Лютого 2019 14:44
а горгут клав на вашу думку з великоі гори
вовк до valdis peish Показати IP 7 Лютого 2019 16:12
і правильно зробив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus