USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дітей з «проблемних» сімей учили грати на гітарі. ФОТО

17 Вересня 2013 14:02
Маленькі лучани із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, вчились грі на гітарі.

Курси організував Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Захід триває уже протягом двох місяців. Уроки – переважно для підлітків 12-16 років.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЮНІ ЛУЧАНИ ОПАНОВУЮТЬ НАЙПОПУЛЯРНІШИЙ ІНСТРУМЕНТ. ФОТО



Зі слів викладача гри на гітарі Тараса Рудинця, у групах щораз займається приблизно 10 чоловік, утім, учора заняття відвідало чотири учні. Кореспондент Волинських Новин поцікавився, чи тяжко педагогу займатися із підлітками, на що музикант відповів, що тільки довіра і щире спілкування може «розтопити» дитячі серця:



«Якщо працювати й водночас щиро сплікуватися, діти самі йдуть на контакт і ніяких особливих труднощів не виникає. Головне – розкрити їхні індивідуальні здібності», - відверто поділився досвідом Тарас Рудинець.



Також він зауважив, що дітям ні в якому разі не нав’язують репертуар пісень для вивчення: «Перш за все, учні навчаються «азам» гри, а пісні та мелодії вони вибирають на власний смак», - продовжує викладач.



Власною думкою Волинські Новини поцікавились і у 14-річної Ані Лемешко, учениці, яка відвідує курси з початку їх заснування:

«Мені надзвичайно подобається навчатися. Оскільки слухаю альтернативну музику – панк-рок, метал, - хотілося б навчитися грати на гітарі пісні улюблених груп», - розповіла майбутня гітаристка.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
галина Показати IP 17 Вересня 2013 17:32
Краще їх вчили б їсти собі зварити, зашити щось, прати, прасувати, десь місце на майбутнє гарантували, щоб гроші заробляти....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus