USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Дітей з Волині планують відправити у скандальний табір. ФОТО. ВІДЕО

5 Липня 2013 09:49
В заклад «Оріон», який прославився «нелюдськими» умовами проживання планують направити ще дві групи дітей з Волині.

Про це повідомив голова райдержадміністрації району Іван Вовк. Однак, додав, що наразі надіслали письмове звернення до дирекції закладу, аби ті створили усі належні умови для оздоровлення і перебування школярів. В інакшому випадку, каже, в цей санаторій влада району дітей не пустить, - інформують Вісті Каменя.

Також, за словами голови РДА, не існує жодних підстав для обвинувачень камінь-каширських установ і організацій, які займаються відправкою дітей на саніторно-курортний відпочинок.

«З свого боку ми зробили все. Дітей оглянули лікарі, вирішено усі організаційні моменти, було забезпечено доїзд».- сказав Іван Вовк.

Питання тенедерів, визначення лікувальних закладів, які оздоровлюють дітей, за його словами, не належить до компетенції районних установ. Водночас Іван Вовк погодився з тим, що в Бердянську відповідні органи повинні провести перевірку.

Зустрічалися журналісти і з матерями школярів-відпочивальників. Сьогодні вони вже оговталися від стресу і вже не непокояться про своїх дітей, але про пережиті останні кілька днів згадують з емоціями.

Нагадаємо, дитячий оздоровчий табір «Оріон» має ліцензію Міністерства охорони здоров’я на здійснення медичної практики.



Враженнями про умови діляться батьки

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus