USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Діти-сироти з Волині поїхали на відпочинок до Швейцарії

13 Липня 2016 10:29
Восьмеро дітей-сиріт з Волині поїхали відпочивати до Швейцарії. Про це пише на своїй сторінці у Facebook активіст «Автомайдану» Дмитро Василенко.

«Нарешті відправив волинських та маріупольських дітей до Швейцарії в рамках навчально освітнього табору Children.ua, щойно повернувся з Польщі супроводжуючи малюків через кордон», - написав Дмитро.

З його слів, 3 місяці тому з ним зв`язалася Оксана Возняк з Швейцарії з проханням підібрати дітей в навчально освітній табір Children.ua, і звідси все почалося.

Каже, дітей-сиріт обирали за мотиваційними листами. В них дітлахи писали, чому саме вони мають їхати до Швейцарії. Відібрали всього 8 волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus