USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Діти про податки говорять словами Коельо

10 Травня 2011 14:24
Визначили переможців обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Податки очима дітей – 2011» - з 47 учасників вибрали 6 переможців.

Кожну роботу оцінювали представники творчих професій та податкової служби, які увійшли до конкурсного журі, - повідомили у прес-службі ДПА України у Волинській області.

«Приємно, що цього року при вирішенні творчого завдання, до соціально-економічних акцентів в роботах додався морально-філософський аспект», - зауважив голова конкурсного журі, перший заступник голови ДПА у Волинській області Андрій Тимейчук.

Податківець мав на увазі 15-річну школярку з Любомля Лілію Верещук. яка свій малюнок на податкову тематику проілюструвала висловом відомого письменника – філософа Пауло Коельо про те, що людина може дивитись на іншу зверху тільки тоді, коли допомагає їй піднятись.

Із майже півсотні творчих робіт обдарованих волинських дітей незабаром на розгляд столичного журі представлять шість кращих, автори яких зайняли перші місця в окремих номінаціях по вікових групах.

Таким чином, ці волинські школярі претендуватимуть на перемогу у конкурсі в ювілейний рік. Цього року Всеукраїнський конкурс «Податки очима дітей» відзначає десятиліття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus