USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Для 43 дітей волинських Героїв організували відпочинок у Польщі

20 Липня 2015 08:31
43 дитини волинських Героїв відправились на 10-денний відпочинок в Польщу. Про це йдеться на сторінці Ковельського центру допомоги.

"Дітки відпочиватимуть у Страгарді Щецинському на Балтійському морі. Їх чекає захоплююча програма літнього табору. Супроводжують групу від Волині волонтери: Віра Сергііва та Наталя Матвіюк психологи з Володимира-Волинського (з ГО " Об'єднання Активіст"), Наталія Білашук - медик з Ковеля", - інформують волонтери Центру.

Організатор і керівник групи від української сторони - волонтер, координатор Ковельського центру допомоги - Савіна Людмила.

"Дякуємо БФ "Патріоти Волині", який взяв на себе фінансування витрат від української сторони. Дякуємо волинським нотаріусам Наталії Ариванюк, пані Валентині з Ковеля за безплатне оформлення нотаріальних паперів. Дякуємо начальнику відділу Міграційної служби Войцешуку Івану та провідному спеціалісту Ковальчук Людмилі за допомогу в екстренному виготовленні 34 проїздних документів для дітей. Дякуємо польському Консулу пані Беаті Бживчі за допомогу у відкритті віз! Дякуємо ТЗОВ "Юкон" (Ковель) за надані безкоштовно 54 пляшки мінералки в дорогу!", - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus