USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Для Луцька придбали ще один сміттєвоз

8 Травня 2018 09:28
ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» купив новий сміттєвоз, наразі спецмашина очікує реєстрації на підприємстві.

Про це повідомили 8 квітня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Як розповів директор «Луцькспецкомунтрансу» Валерій Кузьмич, на подвір’ї підприємства стоїть новий куплений сміттєвоз, який готовий до реєстрації. Також він зауважив, що робота щодо пошуку нових працівників пройшла недаремно, адже за останні 3 дні на підприємство працевлаштувалися 1 дорожній працівник, двоє вантажників та двоє водіїв.

«На сьогоднішній день силами ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» опрацьовано 26 точок, на які найбільше везуть сміття. 28 квітня ми навели лад на вулиці Червоного христа, а 1 квітня сміття, яке знову там викинули, не помістилося у 25-тонний MAN», - каже Валерій Кузьмич.

Він говорить, що потрібно просити допомоги ЖЕКів, адже саме підприємство не зможе справитися з такою кількістю відходів. До того ж, з його слів, ОСББ взагалі не вивозять власного сміття.

Відтак, перший заступник міського голови Григорій Недопад доручив директору департаменту ЖКГ провести нараду з керівниками ЖЕКів та «Луцькспецекомунтрансу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
127 Показати IP 8 Травня 2018 10:31
"Невдовзі народні депутати мають розглянути законопроект, який розширює т.зв. "екологічний податок". Споживачам же доведеться значно розкошелитися на плату за розміщення побутових відходів. Зараз її розмір становить 4,02 грн, але обранці збираються підняти його у двадцять разів, аж до 80 грн за кілограм." Готуйтесь, лучани !
Лучанин до 127 Показати IP 8 Травня 2018 11:28
Якщо захоронювати сміття, то і мільйона буде замало, бо потім боком вилізе. Але якщо підійти з розумом (мова не про депутатів) то можна побудувати переробні підприємства, які отримують як кінцевий продукт газ, тепло, електроенергію, і тоді сміття буде вже сировиною, а за сировину вже можна і отримувати гроші, а не виплачувати.
Ау Показати IP 8 Травня 2018 13:56
Закон про сортування відходів працює з 1 січня 2018 року. Але як він працює? Чи у кожному дворі стоять контейнери на папір, скло, пластик та ін? А як це буде працювати у приватному секторі та селах? Чи розроблена логістика? Графіки? Хто надасть мешканцям контейнери для сортування? Хто і як буде розраховуватись за відсортоване мешканцями сміття? Чи МЖК та Луцькспецкомунтранс готове до цього? п.с. КОЛИ ВЖЕ ЗНИКНЕ СМОРІД?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus