USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Для малозабезпечених лучан на вулиці Потебні дадуть гроші на водовідведення

24 Грудня 2014 13:13
Депутати Луцької міської ради просять закласти фінансування у бюджет обласного центру на 2015-й рік, аби зробити централізоване водовідведення для людей, які не мають змоги зробити це самостійно.

Про це йшлося під час чергової 68-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 24-го грудня.

«У мене депутатське звернення до Луцького міського голови, я прошу закласти кошти у бюджет наступного року, аби провести будівництво централізованого водовідведення на вулиці Потебні для будинків 1-35. Там живуть малозабезпечені люди», - озвучила зверення до міського голови Миколи Романюка голова депутатської групи «Новий Луцьк» у міськраді Ірина Констанкевич.

Більшістю голосів обранці громади її звернення підтримали.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Корінний лучанин Показати IP 24 Грудня 2014 13:28
У нас в УКРАЇНІ вже мільйони малозабезпечених! ЦЕ ВЖЕ РІЖЕ СЛУХ! Якщо помилки в проектах будівничих, то їх треба ВИПРАВЛЯТИ, ось у чім справа.
Лучанину до Корінний лучанин Показати IP 24 Грудня 2014 14:01
Шо за бред!!! Ці будинки построїди 70 років тому, звісно вони з помилками, тоді все робилось з помилками. А хто їх буде виправляти,ти умніку??? Де гроші взяти??? А це дійсно вихід із ситуації не найкращий але вірний.
Корінний лучанин до Лучанину Показати IP 24 Грудня 2014 17:50
ТИ ЧИТАТИ ТА ДУМАТИ ВМІЄШ, чи тільки тролити? СВОЇ тролі проаналізуй вумніку і не повторюй вишесказане! Не фіг посилатись та прикриватись малозабезпеченими! У нас в Луцьку тьма таких проблемних вулиць без водовідводу! ПРИКЛАД , Малоомелянівський провулок. Це вже нові забудови! Чув, може про це, ВУМНІКУ ТИ( використовую твою недолугу лексику в тон тобі) . А Констакевич йщла на вибори міськраду від цього округу. ЦІ ПРОБЛЕМИ СТВОРИЛИ ПРОЕКТАНТИ , ЯКІ НІ ЗА ЩО НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ . А гроші де взяти? В нас КОРУПЦІЯ в Луцьку ще живе і процвітає, зрозумів умніку, про що мова!
лучани Показати IP 24 Грудня 2014 13:30
Будівництво нових мереж повинно бути закладене у тарифі на воду та каналізацію.
Корінний лучанин до лучани Показати IP 24 Грудня 2014 13:40
РЕПЛІКА. ХА-ХА, а там же бідненькі , малозабезпечені живуть і як з ними бути? Вони ж не витягнуть ЖИТТЯ ПО НОВОМУ і бюджету 2015! Цікаво, а на перехід підземний в центрі ГРОШІ НАБАШЛЯЛИ ( ніби з "приватних" структур?) .
месник Показати IP 24 Грудня 2014 16:02
Да по суті в нас вже кожна друга сім'я малозабезпечена!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus