USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для відбудови хати, у яку влучила блискавка, у волинянки немає коштів

8 Вересня 2017 22:24
Для відбудови будинку мешканки села Осмиловичі Іваничівського району, який постраждав через пожежу, спричинену блискавкою, необхідно близько 20 тисяч гривень.

Зі зверненням про виділення цієї суми із обласного бюджету 7 вересня під час 15-ї сесії Волинської обласної ради виступила депутат Алла Лісова.

Вона нагадала, що 3 вересня, близько 22 години, під час негоди блискавка влучила в цегляний житловий будинок мешканки Осмиловичів.

«У результаті вогонь знищив значну частину покрівлі, перекриття, пошкодив стіни приміщення, а чимало вцілілого майна приведено в непридатний стан через те, що під час гасіння пожежі його залили водою», – зазначила Алла Лісова.

Зараз же у зв’язку із наближенням зими постраждалим потрібно поспішати із ремонтом домівки, тому вони потребують матеріальної допомоги.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
??? Показати IP 8 Вересня 2017 23:32
Подібні питання раніше вирішувалися на рівні районних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, і вирішувалися позитивно. А сьогодні неообхідно обласну раду будоражити про проблему місцевого рівня. Невже в районі відсутні кошти чи совість чи співчуття, щоб допомогти постраждалому???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus