USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Для українських школярів розробили електронні атласи

23 Серпня 2011 14:41
В Інституті передових технологій розробили п'ять електронних атласів Україні в рамках проекту «Електронна України в часі і просторі».
Про це розповів директор Інституту передових технологій Олександр Барладін, повідомляють Подробности, посилаючись на ІА «Світ новин».
Картографи, історики й художники протягом трьох років розробляли п'ять атласів. Це – «Історія України», «Адміністративно-територіальний поділ України», «Україна туристична», «Україні та її регіони» і «Космоатлас України».
«Ці видання характеризують історичне минуле і сьогодення України, її територіальний поділ, економіку, населення, природні ресурси і туристичний потенціал країни, а «Космоатлас України»дає можливість побачити з висоти пташиного польоту чудові ландшафти і пейзажі», – зазначив Барладін.
Експерт додав, що в кожній з тематичних карт-атласів «Історія України» та «України та її регіони» додано коментарі, які дають можливість краще зрозуміти користувачеві представлені історичні сюжети, географічні явища, події та факти.
За словами Олександра Барладіна, електронні карти з'являться у продажу в жовтні-грудні цього року. Вартість дисків з атласами – 90 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 24 Серпня 2011 14:36
Шкода, що коли ми навчалися у школі такого не було...=( Молодці! Дітям потрібно цінувати те, що мають вони!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus