USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Для уроку плавання волинським дітям бракує 16 басейнів

29 Квітня 2013 18:30
Для повноцінного вирішення проблем навчання волинських дітей плаванню в райцентрах області необхідно побудувати 16 басейнів.

Про це у відповіді на інформаційний запит ІА «Наголос» повідомив начальник управління освіти та науки Волинської ОДА Олександр Хомич.

Варто зазначити, що із 2013 року в школах України вводиться урок плавання.

«Уроки плавання покликані навчити молодших школярів поводити себе на воді», - розповів Міністр освіти та науки України Дмитро Табачник. За його словами, там, де немає матеріально-технічної бази, необхідно буде «створити її в травні-червні і організовувати ці заняття».

Утім, на Волині для забезпечення таких ініціатив просто не вистачає басейнів. «Управління освіти і науки облдержадміністрації вживає заходів щодо навчання плавання школярів молодших класів під час літньої оздоровчої кампанії. Зокрема керівників міських управлінь районних відділів освіти зобов’язали визначити педагогів, які будуть проводити навчання дітей плаванню та обладнати місця для організації цієї роботи», - зазначається у відповіді з управління освіти та науки.

Протягом року навчання плаванню учнів 1-4 класів можна здійснювати лише у містах обласного підпорядкування, де є відповідні закриті басейни, а саме: у Луцьку - у КЗ СДЮШОР плавання, КЗ ДЮСШ №1, ЗОШ №20, гімназії №21 та НВК №26, у Володимирі-Волинському - у ЗОШ №5, міському басейні, загальноосвітній спеціальній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів «ЦОСПП», у Ковелі - у ЗОШ №10, ЗОШ №13, КЗ ДЮСШ імені Кондратовича, у Нововолинську – у ЗОШ №6.

Для повноцінного вирішення проблем навчання дітей плаванню в райцентрах області необхідно побудувати 16 басейнів розміром 25 на 12 метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus