USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Луцька приїде відомий французький органіст

11 Липня 2018 21:05
Наприкінці липня луцькі любителі органної музики зустрінуться зі всесвітньо відомим музикантом із Франції П’єром Зевортом.

Коцерт відбудеться у Кафедральному костелі святих апостолів Петра і Павла 28 липня о 16.00.

Мсьє Зеворт – титулярний органіст готичного собору Сен-Жермен-де-л’Осеруа в місті Дурдані (за 60 км від Парижа). Він є лауреатом багатьох міжнародних органних конкурсів і престижних премій, зокрема, консерваторії Рамо та Schola Cantorum у Парижі та в Бордо. Активні концертні виступи у Франції (у Нотр-Дам-де-Парі, соборах Бордо, Кутанса, Сент-Омера), Великій Британії, Швейцарії, Німеччині, країнах Балтії, Польщі, Румунії, Бельгії, Україні, Чехії, Білорусі, Росії, США маестро успішно поєднує з викладанням музики в Дурдані та Арпаоні.

Очікується, що на концерті у виконанні П’єра Зеворта прозвучать твори славнозвісних французьких композиторів та органістів Луї Маршана, Франсуа Куперена, Сезара Франка, Луї В’єрна, П’єра Кошеро, Жана Лангле.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
взагалі-то Показати IP 29 Червня 2018 12:06
сьогодні вже 29!
Роззуй до взагалі-то Показати IP 29 Червня 2018 17:38
взагалі-то зараз червень

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus