USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Луцька завітав «Євробус»

12 Червня 2016 18:29
З нагоди Європейських днів сталої енергетики в Україні, які офіційно відкрили у Луцьку, для містян зорганізували «Євробус».

Вуличний інформаційно-пізнавальний захід «Євробус: будуємо Європу в Україні» відбувся сьогодні, 12 червня, на Театральному майдані. Організаторами заходу виступили представництво Євросоюзу в Україні та «Інтерньюз-Україна».

Усі охочі мали змогу взяти участь в конкурсах та вікторинах на знання фактів про ЄС, разом з митцями розмалювати на склі символи різних країн Європи, взяти участь у селфі-флешмобі #Eurobus, відвідати вуличну бібліотеку та фотовиставки на європейську тематику, дізнатись про освітні можливості для українців від Європейського Союзу.
Євробус, пояснюють організатори – це альтернативний спосіб проведення освітніх заходів на європейську тематику, який покликаний об’єднати Україну та ЄС і збільшити інтерес мешканців міст до питань євроінтеграції.

Лучани мали можливість взяти участь у іграх, вікторинах та конкурсах на знання фактів про ЄС, змогли дізнатися більше про актуальні можливості навчання та стажування у країнах-членах Європейського Союзу та про роботу освітніх європейських програм Tempus, Erasmus+ в Україні.

Також на одній з локацій діяла вулична бібліотека з обміну книжок.
А ще - вулична фотовиставка «ЄВРОсушка», конкурс на знання фактів про ЄС з карикатурами та шаржами.
Також усі охочі змогли долучитися до майстер-класу з малювання на склі «ЄСтвори в Україні»: діти та дорослі розмальовували символи європейських міст за допомогою техніки малювання на склі та могли забрати з собою створений сувенір.
Діяла також пазл-зона «Європа – це ти»: ігровий майданчик зі складання великих і маленьких пазлів.
Для любителів селфі організатори передбачили селфі-флешмоб #Eurobus, згідно з умовами якого, треба було зробити селфі з хештегом #Eurobus з місця події, опублікувати фото в соціальних мережах (Facebook, Twitter) та написати, що означає бути європейцем. Найкращі фото та гасла, обіцяють організатори, отримають відзнаку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus