USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До Луцька з’їхалась молодь з півдня, сходу та заходу України

6 Квітня 2014 11:11
В рамках проекту “Твоя країна” від громадської організації “Фундація Регіональних Ініціатив відбувається зустріч активної молоді Волині та гостей із сходу та півдня України.

Проект “Твоя Країна” – це кількаденні поїздки з насиченою програмою до обраного тобою міста. Неординарні екскурсії, тренінги та ігри, зустрічі з відомими журналістами, митцями, бізнесменами, кав’ярні, музеї та театри, а також нові друзі, знання та яскраві враження! Так, саме 5-7 квітня на Волині перебувають

20 учасників з таких міст як: Харків, Донецьк, Миколаїв, Одеса, Київ, Кривий ріг, Чернігів, Черкаси та ін. За 3 дні активісти побачать усі важливі історичні місця нашої області, відвідають культурні об’єкти, візьмуть участь у багатьох заходах.

7 квітня о 14:00 за адресою Ковельська, 2, 4-поверх, офіс №7 відбудеться заключна відкрита зустріч активістів Волині та гостей із України. Молодь спростує “брехливі” стереотипи щодо поділу України, та підтримають єдність України, територіальну цілісність. Також будуть започатковані нові всеукраїнські проекти, наведена співпраця у регіонах щодо молодіжної політики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Квітня 2014 13:36
грандоїди на тусняк збирається хтось виділив бабки тре списати.. :))))
1 Показати IP 6 Квітня 2014 18:28
Гляньте на фото і побачите яка там молодь.... До ВН - абсолютно непрофесійно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus