USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

До Луцька приїде співавтор Акту проголошення незалежності України

21 Серпня 2013 17:00
Співавтор основних державотворчих документів України, відомий український прозаїк Володимир Шовкошитний приїде у День Незалежності в обласний центр Волині.

Поспілкуватись із ним можна буде у Палаці культури міста, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Так, у День Незалежності України, 24 серпня, о 12 годині в Палаці культури Луцька відбудеться зустріч із співавтором Декларації про державний суверенітет України, Акту проголошення незалежності України та Конституції України Володимиром Шовкошитним.

Відомий український прозаїк має чимало творів про Волинь, її історію та життя у повоєнні роки. Так, він досліджував тему УПА та конфлікти між бандерівцями та мельниківцями.

Разом із видавництвом «Український пріоритет», Володимир Шовкошитний представить чимало цікавих книг, які можна буде придбати під час зустрічі, йдеться у повідомленні.
Тож усіх охочих запрошують поспілкуватись із відомим українцем.
ЧИТАТИ ЩЕ: 22-А РІЧНИЦЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ ТА ДЕНЬ МІСТА У ЛУЦЬКУ. ПРОГРАМА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus