USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

До ювілею Незалежності Янукович ввів нову відзнаку

31 Травня 2011 09:39
Янукович встановив відзнаку президента – ювілейну медаль «20 років незалежності України».
Президент України Віктор Янукович видав указ про встановлення відзнаки глави держави – ювілейної медалі «20 років незалежності України». Текст документа оприлюднено на сайті президента. Про це пише ТСН.
Згідно з указом, відзнакою президента України – ювілейною медаллю «20 років незалежності України» нагороджуватимуться громадяни з нагоди 20-ї річниці незалежності України за значний особистий внесок у становлення незалежності України, утвердження її суверенітету та зміцнення міжнародного авторитету, заслуги у державотворчій, соціально-економічній і громадсько-політичній діяльності, сумлінне та бездоганне служіння українському народу.
Президент затвердив Положення про відзнаку, малюнок ювілейної медалі та зразок бланка посвідчення до ювілейної медалі «20 років незалежності України».
Кабінету Міністрів, Державному управлінню справами глава держави доручив забезпечити за участю Національного банку України виготовлення відзнаки Президента України – ювілейної медалі «20 років незалежності України», посвідчень та футлярів до неї.
Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ко-ко-ко Показати IP 31 Травня 2011 13:08
...А, что барин, медаль за дворницкую службу счас дают?....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus