USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Доктор Звук «привіз» до Луцька історичних осіб

2 Грудня 2017 21:21
Студенти СНУ імені Лесі Українки мали змогу послухати та поспілкуватися з відомим актором дубляжу та звукоімітатором Юрієм Коваленком.

Організувала захід, у бібліотеці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, 2 грудня, громадська організація «Імаго».

Юрій Коваленко подарував голос безлічі персонажів іноземних та вітчизняних мультфільмів, фільмів та рекламних роликів, також його називають Доктор Звук, адже актор може імітувати голоси та звуки. До того ж він робить це настільки професійно, що слухачам буває важко відрізнити імітацію від оригіналу, а то й просто неможливо.
Відео - з відеохостинга YouTube

Актор розповів студентам про свою професію, поділився цікавими історіями з життя, закликав шукати в собі «фішки», які власне і роблять кожного з нас індивідуальністю.

Разом із Доктором Звуком присутні виконували вправи на дихання, яке, за словами Юрія Коваленка, надзвичайно важливе не лише у професії актора дубляжу але й у побуті, адже від того як ми дихаємо залежить наше здоров'я.
Також відвідувачі переглянули низку відеороликів, які записав актор, продемонструвавши як саме він надає голоси своїм персонажам. Перед присутніми заговорили персонажі телесеріалу «Сімпсони», за кілька хвилин одна людина змогла перевтілитися у кільканадцять образів.
Відео - з відеохостинга YouTube

Навіть «буденний» голос актора, яким він послуговується у звичайному житті викликає низку спогадів, адже звучить неймовірно знайомо.

Студенти почули як звучали історичні постаті, а також голос Леніна, який заговорив українською!

Доктор Звук відповів на запитання аудиторії та на завершення висловив сподівання, що присутні не залежно від того, якою буде професія спудеїв та чи продовжуватимуть вони працювати за фахом завше робитимуть інвестиції у самих себе, віритимуть у те, що робитимуть та просто закохаються у справу свого життя, адже саме від цього залежить її успіх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus