USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Долі 96 волинських Героїв описали в одній книзі

28 Квітня 2015 17:44
Сьогодні у Луцьку презентували книгу про волинських військовослужбовців, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції у 2014 році «Волинський пантеон: Схід-2014». Захід відбувся в приміщенні Волинської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки.

Про це повідомили у прес-службі Благодійного фонду «Волинь-2014».

На 60 сторінках науково-популярного видання, автори Олександр Дем’янюк та Геннадій Гулько опрацювали й максимально об’єктивно подали зібраний матеріал. Самі зізнаються, що це лише незначна краплина в увічненні пам’яті новітніх Героїв України.
Олександр Дем’янюк розповів, що під час написання книги вони з колегою користувалися відкритими засобами масової інформації. В кінці книги зробили аналітичну вибірку: дослідили кількість нагороджених бійців, в якій військовій частини служили, а також, де їх нині поховано.

«Книгу ми робили не як довідник про військових, а як пом’яник, щоб описані нами люди, не забулися у вирі нашого життя», - додав співавтор книги Геннадій Гулько.

У книзі йдеться про долю 96 волинських військових, які загинули на Сході в минулому році, відстоюючи Незалежність України.

Видання здійснене за фінансової підтримки Благодійного фонду «Волинь-2014».
«Коли в січні до нас прийшов Геннадій Гулько з пропозицією видати дану книгу, в наших фундаторів не було жодного сумніву чи заперечення щодо її друку, - сказав на презентації видання виконавчий директор Благодійного фонду «Волинь-2014» Володимир Кривович. – Це не перша книга, яка виходить друком на Волині за фінансової підтримки Фонду. Раніше ми фінансували видання кишенькових брошур про надання першої невідкладної допомоги в бою, які вкрай необхідні на передовій. Сподіваюсь, що автори будуть продовжувати досліджувати долі волинських Героїв, які загинули на сході, а ми – фінансувати нові видання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гість Показати IP 30 Квітня 2015 01:51
Слава Героям!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus