USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Донецьк зустрічає бійців АТО як визволителів

5 Липня 2014 18:14
Про це написав один з бійців Євген Степаненко у Facebook, - інформує Fakty.ictv.ua

«Увійшли в один райцентр. Йдемо головною вулицею до центру, приватний сектор. Їду на головному БТРі, над головою прапор майорить. Наш, український. Раптом на дорогу вискакують молоді дівчата, жінки старшого віку, навіть дід один, в піджаку з орденами. Ветеран, схоже. Я напружився, у рацію даю команду бути напоготові, мало що... Наші передавали, що чорти колорадські і через білий прапор шмаляють, що їм бабами прикритися. Ну, підходимо повільно, а ці... Східнячки... Як почали прицільно метати в колону оберемки квітів, пакети з вишнями та черешнями, ще щось. Жодна не влучила, 100% попадання в ціль. А одна, років 50, кричить, махає кулаком.... Я прислухався, а вона: "так де ж вас носило, чому раніше не приїхали" І ще додає, "женіть їх хлопці, до самої межі, щоб дорогу сюди забули!...." Напевно, так мого прадіда-танкіста зустрічали у звільнених від фашистів містах."», - написав Степаненко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
вкушений тимчуком Показати IP 5 Липня 2014 18:19
ну-ну...
поправочка до вкушений тимчуком Показати IP 6 Липня 2014 06:47
Не вкушений, а трахнутий
антиЗМІ Показати IP 5 Липня 2014 18:24
Що там курять на тому Fakty.ictv.ua?!:) По всіх джерелах кажуть і показують, що бойовики у Донецьк вїхали, а вони що кажуть???
)) Показати IP 5 Липня 2014 18:38
А що тут написано, що донецьк повністю звільнили від терористів? Чи тут написано, що наших бійців зустрічають як переможців?
Патріот до )) Показати IP 6 Липня 2014 13:01
То просто наша українська перемога дуже муляє трололошам і іншій нечисті - вчепляться навіть за слово з маленької букви написане) Але то добре - нехай бісяться)
illa Показати IP 6 Липня 2014 12:48
А выдумаете что тут всем нравится бандитская власть?когда за ерунду людей тащат в подвалы сбу и бьют несколько дней?а вы попробуйте приехать и сказать тут что вы за украину.я не знаю как в донецке а в луганске точно встречать будут с благодарностью.лишь бы летчики и артиллеристы не мазали и помирным людям не стреляли больше
Петя до illa Показати IP 6 Липня 2014 13:09
Тримайтеся там. Само собою всім зрозуміло що в дуло АК тільки дурень може викрикувати патріотичні гасла. А щодо мирних жертв - на превеликий жаль, без них збройні конфлікти не відбуваються - головне завдання їх мінімізувати - ви ж і самі розумієте, що простому хлопцю солдату рука не підніметься навмисне стріляти в мирного жителя. Сподіваємося на якнайшвидший мир і справедливу кару для колорадської нечисті! ВОСТОК и ЗАПАД вместе!
мим Показати IP 26 Липня 2014 19:24
коментар було видалено
мим Показати IP 26 Липня 2014 19:25
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus