USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Донецьком їздять каретки "швидкої міліції". ФОТО

20 Березня 2011 12:31
При кожному райвідділі Донецької міліції з'явилися автомобілі з написом "ПМГ" (пересувна мобільна група), які приїжджають не пізніше ніж через 10 хвилин після виклику.

Про це інформує "Українська правда" .

Правоохоронці обіцяють, що мобільні авто у кожному із 9 районів приїдуть за викликом протягом 10 хвилин.

"Змінити ставлення людей до міліції просто: потрібно змінити ставлення правоохоронної системи до громадян. Для цього, за ініціативою МВС, і з'явилися такі авто. Це європейський досвід. Головна відмінність ПМГ - мобільність. Працюють три людини - оперуповноважений, дільничний і співробітник ППС", - пояснює заступник начальника Донецького міськуправління міліції Роман Романов.

Спецмашини чергують вже місяць.

Машини не застоюються в райвідділі - їх, якщо немає викликів, розміщують в самих прохідних місцях. Якщо людина бачить порушення, він може звернутися до цієї групи. Ну а якщо поступив дзвінок - мобільне авто протягом 10 хвилин має прибути на місце, а специ - стандартно відпрацювати.

До речі, окремого номера телефону на виклик "швидкої міліції" немає.

"Людина телефонує на "102", а його виклик вже перекидається на наші групи. Якщо вільна ПМГ, яке б не був злочин, вони їдуть туди", - говорить заступник начальника Куйбишевського райвідділу Микола Петренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus