USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Допомоги потребує молода мама з Волині

23 Вересня 2015 10:05
Волинян просять не бути байдужими і допомогти молодій мамі у боротьбі з важкою хворобою. Катерина Швек, із села Самари-Оріхові хворіє на – «Гепатит С». Про це інформує Слово Волині.

Дівчина жила, як усі, аж поки після одруження і звістки про вагітність не дізналася, що її організм потерпає від цієї недуги. Гепатит виявили, коли взяли необхідні для карти вагітної аналізи. Вагітність пройшла з ускладненнями, весь час 19-річна жінка перебувала в обласній лікарні. І ось, коли омріяне дитятко народилося, мама нездужати не перестала.

Зараз Катерина лікується дуже дорогими препаратами. Хвороба - виліковна, але для цього потрібно понад 25 тисяч доларів. Самотужки зібрати такі кошти сім’ї не під силу, бо чоловік Катерини Володимир постійної роботи не має, її мама – інвалід, а тато змушений виїжджати на сезонні роботи. Усе, що можна було продати, вони вже продали. Залишився автомобіль, і його виставили на продаж. Єдиний дохід молодої сім’ї – це соціальні виплати на шестимісячного сина – Андрійка.

Не залиштеся байдужими до чужого горя, і Бог обов’язково вам за це віддячить. Допоможіть врятувати життя дівчини, в якої воно тільки починається, і на руках маленький синочок. Прислухайтеся до біди інших, щоб вона ніколи не заходила у ваші домівки.

Рахунок в Ощадбанку: 5104770019497058, Швек Катерина Миколаївна, телефон. + 380982421784, Самари-Оріхові.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus