USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

19-річному волинянину потрібно 60 тисяч доларів на операцію

8 Вересня 2016 09:09
Небайдужих волинян просять допомогти 19-річному волинянину Василю Шишолику. Хлопець потребує трансплантації нирки. Операція коштує - 60 тисяч американських доларів. Таких грошей сім’я хлопця немає. Білоруські лікарі погодилися провести операцію і наразі чекають донора нирки. Окрім того, у родині Шишоликів хворіє донька, також потрібне оперування, - інформує Громадське. Волинь.

«Спочатку він перехворів грипом, а пізніше лікарі діагностівали у нього хронічний гломерулонефрит. Ми звернулися до білоруських лікарів, там нам запропонували провести трансплантацію нирки. Проте, ця операція коштує дуже великих грошей – 60 тисяч доларів. Ми не можемо самі зібрати таку суму», – каже мама хлопця Людмила.

«Нас поставили на чергу на трансплантацію. Коли прийде наша черга – невідомо. Залежить від того, коли з’явиться донор. Проте, нам зараз дуже необхідно зібрати ці кошти на лікування», – додала вона.

Василь разом із батьками живе у селі Прилісне, Маневицького району. Вчився у Луцькому вищому професійному училищі, має освіту слюсаря-сантехніка. До хвороби працював на будівництві. Мріє працювати шофером та поїхати за кордон, заробити гроші та купити власний автомобіль. Наразі хлопець три рази в тиждень їздить до Луцька в лікарню на гемодіаліз. Процедура займає чотири години, і дорога ще три. Додому хлопець повертається пізно і виснажений.

Сім’я дуже просить небайдужих людей відгукнутися на їхнє горе та допомогти фінансово. Адже зібрати таку суму самостійно вони не можуть. Також, в сім’ї Шишоликів хворіє дочка. У 2011-му році у неї виявили онкологічне захворювання ока. Лікарі зробили операцію і наразі у дівчинки протез ока. Потрібно робити ще операції, проте коштів родина не має.

Реквізити: карта Приватбанку: 4149497840240784 Шишолик Василь Сергійович

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus