USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Допоможемо волинянину стати на ноги

5 Березня 2015 08:55
Волинянину потрібна допомога. Про це інформує Іринка Ситнiк в мережі.

Мешканець Володимира–Волинського Білан Сергій Вікторович протягом багатьох років працював на посаді охоронця, допоки в Сергія не відмовили ноги.

У віці 28 років лікарі виявили у хлопця ЗМІЩЕННЯ ПОЯСНОГО ХРЕБТА, що і стало причиною хвороби.

У Харківському державному інституті патології хребта і суглобів ім. проф. М.І. Сітенка, Сергію зробили операцію відкритого вправлення Л5 хребця. Та провели стабілізацію на рівні Л4,Л5-С1, конструкцією "медтронік". Тобто йому зафіксували хребет за допомогою металевих з'єднань.

"На операцію витратили 100 000 гривень. Але, на жаль, конструкція не витримала навантаження хребта і ситуація значно погіршилась. Хлопець прикований до ліжка. Кожен може допомогти йому побороти хворобу. Нині потрібна повторна операція, на яку необхідно зібрати ще 100 000 гривень до кінця березня. Батьки вичерпали всі свої збереження, і самі справитись з цим горем не в стилі. Вони благають про допомогу небайдужих. Батько Сергія захищає нас в АТО від окупації ворогів. Мати має 3-тю групу інвалідності, поліартрит. Тому зібрати потрібну кількість грошей не вдається", - пише Ірина.

Реквізити для перерахунку:

Мама Поліщук Антоніна Миколаївна

ПриватБанк №5168757255138598

Телефон матері: 063 90 71 880

Ви можете перерахувати кошти на картку, віддати прямо в руки або ж залишити їх в скринці, яка знаходиться в Бістро “Старе місто”.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus