USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Допоможемо врятувати волинянку, яка бореться за життя

25 Грудня 2016 10:45
Волинянка Мар’яна Захарчук перенесла операцію та хіміотерапію. Напочатках усе було добре, але, на жаль, хвороба повернулася. Небайдужих волинян просять допомогти врятувати маму маленького синочка. Про це інформує мешканка Володимира-Волинського Наталія Митошоп, - повідомляє Володимир. Медіа.

“Хвороба не питає скільки тобі років, які у тебе можливості, чи є у тебе родина, друзі, чи зможеш боротися за життя.

Звертаємося до всіх небайдужих людей з проханням відгукнутися та допомогти володимирчанці Мар’яні Захарчук, яка потребує тривалого та дороговартісного лікування у боротьбі із онкозахворюванням.

Два роки назад була проведена операція та хіміотерапія. До недавнього часу Мар’яна проходилися всі обстеження і все було добре. Але хвороба повернулася.

Жінка проходить лікування, але надія – тільки на дороговартісне закордонне лікування. В Мар’яни підростає синочок, який любить маму понад усе…

Давайте не будемо байдужими до чужого лиха і допоможемо зробити добру справу! Дорога кожна година!” – пише жінка у своєму дописі.

Реквізити для перерахування коштів:

Приватбанк

5168742025717574 (ЗАХАРЧУК МАР’ЯНА БОРИСІВНА)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus