USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Дорога пекла» - лучанин про одну із АЗС WOG

7 Листопада 2017 10:07
Лучани та водії обурюються станом бруківки на АЗС WOG, що на проспекті Відродження 34.

Зі слів лучанина Сергія Михайловича, який уже десять років працює далекобійником, такого жахливого явища він не бачив на жодній АЗС, хоча об'їздив усю Європу та Україну вздовж і впоперек, пише видання Під прицілом.

«У нас склалося враження, що тут щось бомбардували і вони досі не можуть оговтатися. Але ж це не бідна африканська країна, а нафтова компанія, яка крутить мільярдами. Продаючи бензин MUSTANG за космічними цінами, вони не можуть знайти пару тисяч гривень, щоб у клієнтів не відірвало на ходу колесо. Мені страшно уявити, що буде тут із настанням зими, коли вже зараз можна вступити у вирву і просто підвернути собі ногу», - каже чоловік.

Зі слів чоловіка у нього та його друзів з Києва, з якими він приїхав на АЗС щоб заправити авто та випити кави, склалося враження, що вибоїни на дорозі зроблені свідомо.

« Унашої компанії склалося враження, що це зроблено свідомо, щоб тут же дати роботу місцевому шиномонтажу. У одного з пасажирів в салоні машини завдяки цим «господарникам» розлилася кава! Уявляєте його емоції у бік власника АЗС? Невже ніхто досі не жалівся на цю бруківку адміністрації? Я в це не вірю», - скаржиться лучанин.

«Такий стан речей не додає іміджу нашому європейському місту, а власники АЗС повинні думати не лише про свої кишені, а й про те, як їм «дякують» люди, коли тут проїжджають. Мені соромно за них і я обурений їх ставленням до обслуговування своїх клієнтів. Нічого крім злості і матюків у їх сторону більше знайти у собі зараз не можу. Це «дорога пекла» - додав Сергій Михайлович.

Нагадаємо, мережа WOG належить олігархічній групі «Континіум», власники якої Степан Івахів і Сергій Лагур намагаються забрати спадщину у вдови покійного Ігоря Єремеєва.

Саме на цю АЗС, яка зареєстрована на території однієї з сільських рад Луцького району не поширюється міська заборона на продаж алкоголю після 22 години. Через це тут постійно трапляються п'яні бійки та конфлікти між любителями оковитої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
?? Показати IP 7 Листопада 2017 10:32
І де лучанин знайшов європейське місто? Скільки халва не кричи, в роті солодко не стане.
Бе Показати IP 7 Листопада 2017 10:35
Це має відремонтувати якийсь депутат.
АГНКС Показати IP 7 Листопада 2017 10:38
Ця АЗС взагалі д..па. Чого вартий лише "лежачий поліцейський" перед виїздом з АЗС! Немає попереджаючого знака, не освітлений, виліплений з асфальту і його практично не видно. Їдеш і тут "бабах", аж зуби цокотять. Все таке як та конторка Континіум і її власники. Обібрали дружину покійного Єремєєва, який все це створив і лишили без копійки.
Вася до АГНКС Показати IP 7 Листопада 2017 10:56
в свою чергу і час Контініум обібрав селян...., а Земля кругла!!!
До АГНКС Показати IP 7 Листопада 2017 10:41
Порівняйте стан заправок ВОГ і ОККО. На ОККО все в рази впорядкованіше, а бензин в однаковій ціні.
Джек-сон Показати IP 7 Листопада 2017 12:04
Якщо там все так жахливо, чого ж ви туди їдете?!
Саша Показати IP 7 Листопада 2017 13:51
Людина ж написала, що за кавою.. то ж не всі такі заправки, біля Порта ніби норм. Там дійсно жах, а машина просто ніби БТР стає...
Джек Показати IP 7 Листопада 2017 18:06
Не нравиться-вали на окко! як діти малі!
Геть WOG ! Показати IP 7 Листопада 2017 23:23
То ЯКОГО БІСА ви заїзджаєте на ці ср..ні воговські заправки? Хочете поналивати в баки бодяжного бензину чи розведеної водою "зимової" солярки, яка замерзає вже при 10 градусах морозу? Оминайте десятою дорогою ці зеленого кольору посміховиська! І двигуни збрежете, і по ямах не будете скакати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus