USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Довідку про склад сім’ї видаватимуть у ЦНАПі Луцька

6 Липня 2016 15:57
У Луцьку розробили порядок видачі довідок про склад сім’ї через департамент ЦНАП.

Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 6 липня.

Нагадаємо, паспортистів, які раніше працювали в ЖКП і видавали довідки по склад сім’ї, скорочують. Відтак, постало питання, де лучани зможуть отримати згаданий документ. Тож у травні члени виконкому затвердили порядок видачі довідки про склад сім’ї, згідно з яким, цей документ безоплатно мали видавати в ТзОВ «Місцевий обчислювальний центр». Та вже за 2 місяці цю послугу долучили до списку послуг, які видає ЦНАП.

Отож, відповідно до нового порядку, видача довідки про склад сім’ї (зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб) здійснюється відділом ведення Реєстру територіальної громади або об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку, житлово-будівельним кооперативом, виконавцем послуг з управління (утримання) багатоквартирного будинку (гуртожитку) за місцем проживання громадян.

Відділ ведення Реєстру територіальної громади видає довідки через Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку для осіб, зареєстрованих у приватному, приватизованому житлі, з врахуванням даних, внесених до будинкових книг, та наявних у відділі відомостей.

Також певними повноваженнями наділили ОСББ. Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, житлово-будівельні кооперативи, виконавці послуг з управління (утримання) багатоквартирного будинку (гуртожитку) за місцем проживання громадян з врахуванням наявної у них інформації та даних, внесених до будинкових книг, видають відповідні довідки встановленої форми, в тому числі: довідки для оформлення приватизації житла; довідки для переоформлення особового рахунку на неприватизоване житло; довідки для взяття на квартирний облік, поновлення на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов; інші довідки для надання за місцем вимоги за встановленими формами.

Для отримання довідки власник (співвласник) житлового приміщення/будинку, інша зареєстрована у житловому приміщенні/будинку особа подає заяву встановленого зразка про отримання довідки про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.

Для підтвердження задекларованих відомостей заявник має надати оригінали таких документів: документ про право власності на житло, домоволодіння для приватного, приватизованого житла; будинкова книжка (за наявності); паспорти зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб; свідоцтва про народження зареєстрованих у житловому приміщення/будинку дітей; свідоцтво про шлюб або про розірвання шлюбу (в разі відсутності відповідних записів в документі, що посвідчує особу).

Як джерело додаткової інформації додається квитанція про оплату житлово-комунальних послуг за останній місяць, де зазначено кількість проживаючих у житловому приміщенні осіб.

В разі реєстрації членів сім’ї за різними адресами надаються будинкові книжки та документи про право власності на відповідні домоволодіння.

Видача довідки здійснюється у найкоротший строк, впродовж не більше трьох робочих днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марія Показати IP 17 Вересня 2019 18:06
Доброго дня! Чи можу я у вас отримати довідку про кількість зареєстрованих осіб у м.Ківерці. Дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus