USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині автівка врізалася в дерево, загинули двоє лучан

22 Липня 2015 11:16
Аварія, яка забрала життя двох людей, трапилася в ніч на 22 липня на Волині. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 21 липня о 01:15 на автодорозі поблизу села Радомишль Луцького району. Автомобіль "Фіат Добло", за кермом якого перебував 25-річний лучанин, зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок автопригоди водій та пасажирка, 23-річна мешканка Луцька, від отриманих травм загинули на місці пригоди. Крім того, двох пасажирів легковика 1988 та 1996 років народження госпіталізували в лікарню.

Внаслідок порушень Правил дорожнього руху, ще дві автопригоди трапилися в обласному центрі. А відтак о 12:00 на вулиці Задворецькій 33-річний водій автомобіля «Део Ланос» збив 10-річного хлопчика мешканця Ківерцівського р-ну. Дитину із тілесними ушкодженнями госпіталізували в Луцьку обласну дитячу клінічну лікарню.

На перехресті вулиць Ковельська-Глінки в обласному центрі близько 17:00 зіткнулися два легковики. 25-річний лучанин, водій автомобіля «Ауді А-6», скоїв зіткнення з автомобілем «Фольксваген Пасат», під керуванням 22-річного мешканця Луцька. Внаслідок автопригоди водій «Фольксвагена» отримав незначні тілесні ушкодження, а відтак до медзакладу не госпіталізувався.

За усіма фактами дорожньо-транспортних пригод розпочато кримінальніпровадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху)Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus