USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Двох волинян судитимуть за ухилення від мобілізації

18 Травня 2015 08:00
За ухилення від мобілізації судитимуть двох волинян. Чоловіки отримали повістки, і, будучи придатними для служби, не з’явилися у Володимир-Волинський об’єднаний районний військовий комісаріат.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Двоє військовозобов’язаних жителів Турійського району, яких військово-лікарська комісія визнала придатними до військової служби, отримали повістки і повинні були прийти у військкомат. Однак чоловіки у призначених час не з’явилися для подальшої відправки до місця проходження служби.

Слідчі Турійського РВ УМВС України у Волинській області повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 336 (Ухилення від призову за мобілізацією) Кримінального кодексу України.

Тепер обом загрожує до п’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Анонім Показати IP 18 Травня 2015 08:22
Влада уродів¡!!!!!!!!!!
Спецпідрозділ Показати IP 18 Травня 2015 08:30
А може почати з міністрів-зрадників, генералів-зрадників, офіцерів- зрадників... В нас АТО, а не війна.
Андрій до Спецпідрозділ Показати IP 18 Травня 2015 09:32
Хлопці що були і є в АТО говорять: якби не зрадники - АТО давно б завершилося перемогою. Приклад - було завдання знищити сєпарів-дебілів, але проїхати певною дорогою. Хлопці виконали завдання, але поїхали іншою дорогою, бо там явно була засада. Так що Ви думаєте? Замість того щоб нагородити хлопців, то їм пригрозили трибуналом за те що змінили траєкторію переміщення. От дуже хочеться взяти автомат і не сепаратистів, а усіх зрадників перестріляти.
читач Показати IP 18 Травня 2015 08:35
....результат перевороту у державі..........верхівка краде мільйони державних коштів..а цим за ухилення від незрозуміло чого по пять років.......ця банда дограється що зараз керує державою...але це вже буде немайдан.....
Сусід Показати IP 18 Травня 2015 08:51
А як там ті "правоохоронці",що не захотіли їхати на схід? Вже отримали компенсації?
Лучанин Показати IP 18 Травня 2015 08:59
Осіпову теж повістку дали, але його за ухиляння від армії не судять
Джмол до Лучанин Показати IP 18 Травня 2015 09:21
Він - особливо цінний "працівник", його неможна...
МІРА Показати IP 18 Травня 2015 09:29
Краще пять років в тюрмі ї залишитися живим!!!немає за кого своє життя віддавати!Кому війна а кому мать родна хтось добре наживається на цьому не якої ганьби в цьому не видно І кожна жінка мати так скаже Хай уроди йдуть і служать а не набивають кишені грошима Позор щоб наші солдати немали форми з голими (ЖОПАМИ)служать ГАНЬБА ГАНЬБА
Анонім до МІРА Показати IP 18 Травня 2015 09:35
хай ідуть депутати, яка це вже хвиля вже можуть іти згіно їхнього придуманого закону. їх час настав довести, які вони служителі народу!!!
Простий хлопчина до МІРА Показати IP 18 Травня 2015 19:00
А як вам заява Порошенка про те що Україна має попасти в топ-5 експортерів зброї? Він геть здурів?
Ковель Показати IP 18 Травня 2015 09:44
Сьогодні, коли я чую з уст земляків: «а чого я?», «а за кого я маю воювати – за депутатів і олігархів?», «а мені треба той Донбас і Крим?», «нехай спочатку підуть ті, що при владі а потім і я», «спочатку дайте мені мало не космічну зброю, тоді я піду» і таке інше – мені стає соромно. Справді соромно, бо так говорять мої земляки. Їм, виявляється, наплювати на землю і народ. Бо ж «от коли російські танки підійдуть до нас, тоді Я!!!! ПІДУ ВОЮВАТИ!!!». А коли нашу землю плюндрують на донеччині чи луганщині – значить це нормально?! Вдумайтесь: «коли російські танки підійдуть до нас, тоді Я!!!! ПІДУ ВОЮВАТИ!!!»… та нахрен тоді ти потрібен будеш один з другим, коли москалі прийдуть аж сюди!!! Тоді вже пізно буде. Ось відповідь вам усім на такі питання! Та ви й самі знаєте її. Просто такими «відмазками» намагаєтесь, хоч якось, хоч перед самими собою, виправдати власні нікчемність і боягузство.Богдан Пташник.
марія до Ковель Показати IP 18 Травня 2015 10:28
Чому коли тільки підійшли "культурні зелені чоловічки" в Крим, та запроданці кадировські в Донецьк не приймалися дійсно вірні рішення, щоб не було того, що є сьогодні, чому??? Чому, сьогодні найкращі 20- річні хлопці, які народилися вже в незалежній країні, лежать в могилах під невідомими номерами, які не побоялися та пішли на муки заради своєї мрії та своєї Батьківщини. Чому зараз стільки інвалідів, яким немає кому допомогти, оплатити їхнє лікування в українській клініці,не говорячи за німецькі і т.д. Чому учасники ато мають доводити, що вони дійсно ними є, а сім"ї загиблих воїнів бігати по судах?? Чому усі вони, не можуть отримати обіцяні земельні ділянки. Чому депутати, які так палко підтримують наших захисників -ПИШУЧИ ТАКІ ЗАКОНИ, дійсно неможуть піти та показати свій громадський приклад. Всім відомо, що в Україні багато патріотів, хороших синів своєї неньки, які мають чисті гарячі серця, велику душу, проте вони не в силі самі вигнати цю нечисть!!! Напевно депутати та міжнародники, які не хочуть та не можуть піти сьогодні на цю брудну, гидку, нечесну війну повинні хоч щось зробити, щоб її ЗУПИНИТИ!!! )))Я не хочу ховати свого брата, чоловіка, сусіда, НЕ ХОЧУ!!!! )) ВОЇНИ НАШІ, ЗАХИСНИКИ, ХАЙ З ВАМИ, БУДЕ БОГ .))
Фігвам до Ковель Показати IP 28 Червня 2015 15:05
Вибач друже, але життя в людини тільки одне. І не тобі вказувати, як іншим людям їх життям розпоряжатися. Якщо в тебе є бажання іти вбивати інших людей за гарні лозунги і медальки - вперед, в воєнкоматі таким йолопам дуже раді. Але хто ти такий, щоби засуджувати тих, хто має протилежну думку? Видно, зомбоящик у нас працює не гірше сусідського.
333 Показати IP 18 Травня 2015 10:05
Усіх "суддів" на війну і ніхто не замітить що їх нестало.
Вася Показати IP 18 Травня 2015 10:05
Обов"язок треба виконувати. Хто погано виконує (і зрадник в тому числі) треба судити, про те і того хто відмовляється теж до відповідальності. Альтернативну службу ще не відмінено. Починати треба з себе. Якщо дивитись кудись і на когось, слухаючи побрехеньки получається фі.ня, а якщо знаєш про злочин і мовчиш - теж злочинець і повідомляти про злочин не під ніком.
хР до Вася Показати IP 18 Травня 2015 10:21
Васю на схід!!
Вася до хР Показати IP 18 Травня 2015 10:36
вже був
ПНХ до Вася Показати IP 28 Червня 2015 18:13
Вася, вчи закони. Альтернативна служба під час мобілізації не передбачена, вона тільки для строчників.
немайдаун Показати IP 18 Травня 2015 10:23
Хлопці, подавайте справу до європейського суду, війни немає, є ато! Ще вони вам платити будуть а не п'ять років!
Простий хлопчина до немайдаун Показати IP 18 Травня 2015 18:57
Все було б добре, але до цього суду не так просто звернутись (лише коли пройдеш у нас 3 кола пекла, або ж судові інстанції) і справи там розглядаються досить довго... років з 10 пройти може
Простий хлопчина Показати IP 18 Травня 2015 18:55
А саме цікаво, що вже офіційно понад 6 тис. працівників УМВС визнані учасниками бойових дій. Тоді постає питання: якщо тільки в цій структурі стільки "активних" вояків, а ще якщо взяти митницю, сбу... то чому в нас призивають простих салаг, які може навіть і відслужили в армії, але автомата то і не бачили?
МІРА Показати IP 19 Травня 2015 00:16
Вася то дякуй Богові що ти живий вернувся додоми за кого воювати і чим чого ти рівняєш Росію до України нам ще срать пердєть ти бачив скільки в них зброї і яка в них армія ?Став ти ГЕРОЙ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus