USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Двоє волинян на зрізі горіха побачили Богородицю. ВІДЕО

22 Березня 2011 13:32
У селі Сьомаки Луцького району під час спилювання майже півстолітнього горіха двоє чоловіків на обрізаній основі побачили малюнок, що нагадував образ Богородиці.
Це ж підтвердили десятки односельчан, котрі запропонували показати цей витвір священнослужителям, – інформує Волинська ОДТРК.
«Я не можу описати реакцію людей, я можу сказати, що відчував сам, - розповів один зі свідків незвичайної події Ігор Лавренчук. – Це такий дивний стан, здивування і захват».
Андрій Лушкань, який теж був присутній при цьому, вважає, що це попередження – мовляв, людям треба жити за Божими законами.
«Диво – це тоді, коли являються чудеса, – каже архієпископ Луцький і Волинський Михаїл. – Це певне природне вираження тих символів, які ми з вами сповідуємо».
Владика Михаїл погоджується, що подія неординарна.
«Що воно означає? Ми зазвичай випробовуємо часом. І тоді сам Господь відкриває людям, з чим це пов’язано, – розповів архієпископ. – Але всі чудеса, про які ми читаємо в Євангелії, всі були направлені на зміцнення віри людей в Бога, в його промисел, в його любов, яку він являє для людей постійно».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Заратустра Показати IP 22 Березня 2011 19:03
Повна маячня. Селянам потрібно менше пити, тоді не буде нічого вважатися, 2 забулдигі вирішили пропіаритися. Якщо влітку подивитися в небо на хмари, там такого можна нафантазувати. Журналісти замість того, щоб відволікати вище духовенство на коментарі природних потемнінь на деревах, краще б зайнялися реальною роботою. Наприклад, журналістськими розслідуваннями. Але ж це потребує часу і кропіткої роботи, а тут відразу "сенсація". "В ТОПКУ!"
анонімус Показати IP 22 Березня 2011 22:14
фанатична істерія(((
antiVCS Показати IP 22 Березня 2011 22:39
А я не вірю попам, бо вони все перекручують...
лучанка Показати IP 23 Березня 2011 18:08
А вщо ж ви вірите? У ту рекламу "Опа-попа -в моїх руках твоя попа",що поначіплювали в місті.Бо ж попам не вірите , то попі вірите і мовчите,як над носом щодня її бачите.16896

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus