USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Директор волинської школи віддав шкільний автобус артистам

1 Серпня 2017 16:03
Директор Затурцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Локачинського району надав дозвіл для перевезення артистів шкільними автобусами, які придбані для школярів минулоріч.

Як повідомляють у відділі інформаційної політики Волинської облдержадміністрації, порядок використання шкільних автобусів визначається сесією та відділом освіти районної ради, адже експлуатація транспорту дозволена й для інших соціально-значимих для життя громади потреб. Однак, директор Затурцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Локачинського району самовільно надав у користування транспорт, не отримавши жодного офіційного дозволу.

Нині ж, посадовець надав письмове пояснення своїх дій. Однак, за грубе порушення директор нестиме дисциплінарну відповідальність та отримає догану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ужос Показати IP 1 Серпня 2017 18:22
Айайай. Яке кричуще порушення, та зразу 15 років давати треба. Як можна було колісницю храму науки так віроломно передати в користування ліцедєям. Жах. Да, як не крути, а совковий принцип "без бумажки ти ка...шка", живе і процвітає.
Ви краще б Показати IP 1 Серпня 2017 18:49
Провели розслідування де техніка яку воєнкомат віддав у військові частини по мобілізації і у якому вона вигляді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus