USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Директора Берестечківського інтернату залишать на посаді

24 Грудня 2014 19:00
Директора Берестечківського психоневрологічного інтернату, яка 27 років перебуває на посаді та судиться зі своїм заступником, підтримали члени профільної комісії облради.

Питання продовження терміну дії контракту з директором Берестечківського психоневрологічного інтернату розглянули під час засідання постійної депутатської комісії Волиньради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства і дитинства 24 грудня.

Директор департаменту соціального захисту населення ОДА Оксана Гобод висловила підтримку чинному директору закладу Світлані Приходько. З її слів, керівник перебуває на посаді вже 27 років і інтернат є одним з кращих на Волині та в Україні, що підтвердили неодноразові перевірки Мінсоцполітики, а також зустрічі з колегами з інших регіонів. Заклад специфічний, тому що поділений на відділення для чоловіків та жінок. Оксана Гобод запевнила, що чинний директор закладу здатна впоратися зі своєю роботою.

Голова комісії Галина Майко зазначила, що під час відвідин інтернату переконалася, що підлеглі задоволені роботою керівника і претензій до Світлани Приходько не було. Вона закликала депутатів підтримати продовження терміну дії контракту на два роки.

Депутати запитали Світлану Приходько, хто, на її думку, міг би перебувати на цій посаді окрім неї і чи не думала вона про наступника. Директор відповіла, що у разі потреби може навчити наступника, проте нині «хочеться бути директором» її заступнику, який, мовляв, робить їй різні «гадості». Так, зі слів Світлани Приходько, після того, як вона виписала догану своєму заступнику за прогули, він почав зі нею судитися.

Члени комісії підтримали продовження терміну дії контракту з чинним директором Берестечківського психоневрологічного інтернату. Своєю чергою, вона запросила членів комісії відвідати свій лікарняний заклад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
333 Показати IP 24 Грудня 2014 19:15
А що Рижучка вже не хоче бути директором інтернату. Видно не подолала вона Приходько С.. І тут облом, бо дуже хотіла стати директором училища а тепер ще й інтернату. Могла б бути, але для цього в першу чергу треба бути - ЛЮДИНОЮ.
Берестун до 333 Показати IP 24 Грудня 2014 21:39
Навіщо їй те училище чи інтернат, якщо є вакантне місце мера. Бути мер(ином) то для неї превише всього.
444 Показати IP 24 Грудня 2014 20:18
її мабуть люструє її заступник!!!
Олеся. Показати IP 24 Грудня 2014 20:52
Особисто не знайома з пані Світланою. Але так склалось, що довгий час в інтернаті перебувала моя мама. Жодного разу, коли б не приїхала у цей заклад, не помітила чогось поганого. Там був повний порядок. Чистота до блиску, усі нагодовані, тепло, затишно, скрізь квіти. Але найкраще те, що за всі роки не було жодного зауваження щодо поганого відношення персоналу до мешканців інтернату. Впевнена, це заслуга керівника. Низький уклін Вам, пані Світлано за Ваш вмілий стиль керівництва. Покажіть такий заклад в області, який може зрівнятися з Берестечківським: від ремонтів до людяності.
окупант Показати IP 24 Грудня 2014 22:01
До директора департаменту соціального захисту населення п. Гобод (біографіні дані - останні 6 років працювала кухаркою, та може керувати): А навіщо в цьому інтернаті взагалі потрібен заступник, раніше такої посади там не було. Щоб добиратися з Горохова інтернатським бензином? Приставати до жінок, і робити дітей?
директор школи Показати IP 24 Грудня 2014 22:07
Ця новина є найбільшим святом для Сокальської. Вона тепер там буде робити посмертно.
друзі Показати IP 1 Січня 2015 15:32
коментар було видалено
правда Показати IP 1 Січня 2015 15:52
Приходько заставляє роками працівників інтернату обробляти гектари цукрового буряка і вибирати ,вигружати вручну .приізджають забирають машини і ніхто незнає де той дівається цукор або за нього гроші,не робочі не підопічні,і на кухню ніхто недасть грам
колеги по роботі Показати IP 1 Січня 2015 16:05
Приходько за те що вона так довго на своій посаді годує пів Луцька всяких ублюдків таких як вона сама,в підопічних відбирає шинки,ковбаси,сири,масла..... і такий можна робити дуже великий перелік.а простій грішні людині щоб попасти на роботу в інтернат треба відстігнути енну суму $$$,а Приходько потім купляв квартири в Луцьку,Львові.сама міняє що року машини і іі доця.Цікаво чи може собі позволити звичайний невзрвчний деректор іздити три рази в рік закордон віддихати ,купляти машини квартири,дома побудувати басейн,сауну.....і так далі?????????
Анонім Показати IP 1 Січня 2015 16:53
навішо ви видаляете правдиві коментарі про Приходько.Все що вона мае це через людські сльзи і зіджені нерви,неодній сотні людей Приходько С.І. насолила спрртила життя,а собі звичайно покращила.бере людей на роботу і на тому збагачується$$$$,а потім ПРИХОДЬКО С.І. на цих самих людей кричить,принижує,випиває кров до останньоі краплі і заставляє писати самій заяву на звільнення,і знову хтось другий приходить на роботу проситися знову виставляе таксу в $$$$,одним словом хоче ХАБОР за роботу,неме ХАБАРЯ нема роботи.одним словом робить СВІЙ ЧОРНИЙ БІЗНЕС.
працівники Показати IP 4 Січня 2015 22:31
Одне ще її спасає,що вона жінка,тому що терпіння людей не вічне,і мусорники в інтернаті є,і зеленка,і приклади люстрацій депутатів є.Тільки сміливих поки одиниці,а всі інші готові голови опускати,$$давати,мати вислуховувати,труситися перед неадекватною жінкою,в якої порушена психіка,і якій вже потрібно бути не директором,а пацієнтом інтернату.
працівники Показати IP 4 Січня 2015 22:52
А те що її хочуть залишити,нічого дивного,якщо подивитися склад комісії,голова Майчиха,яра регіоналка,яка із Жанкою після виборів 2012 яро сварили медиків із фапів,що мало голосів за п.регіонів,тепер вона яра помічниця нинішньої влади,і добра подружка нашої Свєти. І ніхто з так названих правих секторів не поцікавився цим. Так як обмивання сотень тисяч гривень на будівництві медпункту і столової,де заложенні неякісні матеріали,що за 3 роки прогнили і течуть труби,що на медпункті була пожежа влітку ,ізза китайських світильників,зато Приходько на цьому добре заробила.А скільки працює мертвих душ в інтераті,яких ніхто не бачив на роботі(сантехнік,4та прачка,санітари і т.д.)І ми хочемо європейську країну...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus