USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Директор Іваничівської школи-інтернату «заховалася між небом та землею»

18 Листопада 2014 08:38
Проконтролювати вирішення питання з директором Іваничівської школи-інтернату, яка наполегливо не бажає відмовлятися від використання газу для опалення закладу, в облдержадміністрації закликали районну владу та першого заступника голови ОДА.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 17 листопада.

Про стан реалізації проектів заміщення споживання природного газу шляхом переобладнання газових котелень на твердому паливі доповідав директор департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації Володимир Банада.

З його слів, в області реалізується напрямок соціально-економічного розвитку окремих територій в частині виділення коштів у розмірі 12,1 мільйона гривень. За станом на 14 листопада з асигнувань у розмірі 6 мільйонів гривень оплатили 3,979 мільйона за виконані роботи. Проекти реалізовуються і загроз, мовляв, наразі немає. Після розмов з головами Турійської та Любешівської РДА, є привід говорити про позитивне завершення проектів у районах. Зокрема, це стосується села Велика Глуша Любешівського району (капітальний ремонт котельні), де усі роботи виконані і очікується пуск котельні. На двох об’єктах у Турійському районі здійснили заміну котлів (у селах Ружин та Селець).

Говорячи про діяльність приватних інвесторів у галузі незалежного постачання теплової енергії закладам бюджетної сфери, він зазначив що у роботі перебуває 26 об’єктів. За станом на 14 листопада на 12 з них завершено монтаж і здійснено пуск тепла. На одному об’єкті тривають монтажні роботи, на восьми – стадія проведення конкурсу оренди котелень, на двох укладено договір на замовлення обладнання, на два об’єкти замовили експертну оцінку майна котельні, на одному – укладається договір, а роботи вже завершені.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик наголосив, що вартість гігакалорії тепла не повинна перевищувати 932 гривень. Володимира Банаду та свого першого заступника Сергія Кудрявцева він попросив підготувати аналіз надання послуг на котельнях, що переведені на тверде паливо, та дати інформацію щодо того, як виконується доручення голови ОДА про вартість гігакалорії тепла.

Єдиним невирішеним питанням директор департаменту назвав школу-інтернат у селищі Іваничі, де досі працює газова котельня.

На це Володимир Гунчик згадав рішення РНБО про енергетичну безпеку, яке запустив в дію Президент. У рішенні прописані заходи, які повинні забезпечити структури усіх форм власності, а Уряд дав доручення органам прокуратури, МВС та СБУ.

«Я звертаюся до Іваничівської райдержадміністрації, передайте привіт директору школи-інтернату від голови облдержадміністрації щоб це рішення РНБО в нашій області не мало цільовий вихід на великого директора школи-інтернату. Прошу Вас це проконтролювати, Сергій Альбертович, а то в нас вже дехто загрався посадами та перепризначеннями», - зауважив Володимир Гунчик, звертаючись до очільника Іваничівської РДА та свого першого заступника.

З його слів, директор школи «заховалася між небом та землею», стверджуючи, що підпорядковується не місцевій владі, а голові облдержадміністрації. Перевірити «що робиться ц тій школі-інтернаті» він попросив свого заступника Світлану Мишковець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
ВОНО Показати IP 18 Листопада 2014 10:00
бізнес і нічого особистого, складається таке враження шо Гунчик в долі при продажі пілетів та відходів деревини.Нормального директора душать як таракана за бажання нагріти дітей та зберегти і так мізерні кошти інтернату. Для інформаціїї пілети подорожчали майже вдвоє і це не кінець, ще кілька місяців і газ стане на рівні з ними по ціні за вироблену гігікалорію теплової енергії. А витрати на транспортування та зберігання ніхто і не думає разувати, як і те що відходи деревини можуть бути сирими та погано горіти
До ОДА Показати IP 18 Листопада 2014 10:12
А до чого тут керівництво Іваничівської райдержадміністрації? Згадана вище школа-інтернат-обласна комунальна освітня установа,оперативне керівництво якою здійснює управління освіти і науки ОДА.
Анонім Показати IP 18 Листопада 2014 10:37
перед тим як писати тут про "нормального" директора, спочатку поцікавтесь тим директором і її наживанням на тих дітях і на самій тій школі. про ремонти які робили вчитилі в дома, ламінат, пластикові вікна і плитка які появлялись в школі і відразу в дома, гроші які брались навіть за місце повара, син який працював на 4 посадах і для якого навіть створили посаду економіста в школі інтернат, наживання на німецькій гуманітарці для дітей, що навіть німцям це дійшло і перестали приїжати. і ще багато можна говорити. тільки не розказуйте мешканцям іванич про "нормального" директора
Анонім Показати IP 18 Листопада 2014 12:25
Загрева в неї начальник то мають відповідати разом. Хабарницю Загреву геть.
Волинь до Анонім Показати IP 18 Листопада 2014 12:32
Цю п...дло Загрево вже давно пора було вигнати. Ще дійде час і до неї.
12345 до Волинь Показати IP 18 Листопада 2014 13:49
КОЛИ????????????????????????????????????????????????????????????????????
незнайка до Волинь Показати IP 18 Листопада 2014 13:50
А чому Вона п.....дло? Чим Вам не вгодила?
Гунчику Показати IP 19 Листопада 2014 15:55
Загрева - оце д...більне створіння, що не може двох слів зв`язати до купи ще досі керує? ганьба освіті Волині. Що за гроші можна купити усе? це було раніше, а тепер? Якщо Загреву залишуть, то значить Гунчик і Ко продалися.
Анонім до Гунчику Показати IP 19 Листопада 2014 16:02
Згідна з Вами Загрева це с...ка ще та. Хабарниця. Нехай розкаже скільки заплатила Карпюку за посаду. Т..па, д..рна алкоголічка.
Анонім Показати IP 19 Листопада 2014 16:41
Та який б...дь д..біл міг призначити ту Загребу. С..ка вищої проби. Якщо її залишать гріш-ціна керівництву області, теперішньому
Хто призначив до Анонім Показати IP 19 Листопада 2014 17:08
Начальником Карпюк, заступником ранiш Максимяк. Про що ви мрiєте? Грошi i пiдхалимаж керували, керують i будуть керувати
Забрьоха Микита Показати IP 2 Грудня 2014 10:49
Пане Гунчик ви добре помітили , яким "великим" є директор школи інтернату Людмила Лазаренко. А тепер що до вигоди газової котельні. То одні збитки. Якби директор палила так ,щоб було тепло то газу йшлоб у 2 рази більше .Вже 3 зиму у школі мерзнуть хворі,бідні діти. Палить директор так щоб не замерзли батареї . А мати свою котельню їй вигідно . За круглі суми приймає на роботу кочегарів. Каже ,що в області нікого не боїться ,бо в області все схвачено. Її пора давно вже вигнати за ворота інтернату бо вже 25 років обкрадає дітей і державу . Можливо ви за це візьметеся ,як найвища посадова особа області???????????
Петро Показати IP 8 Грудня 2014 14:03
коментар було видалено
Коля Показати IP 10 Травня 2016 21:26
Хоч гріємся.поки палять дровами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus