USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-гравець «Волині» покидає Чемпіонат Молдови

14 Серпня 2015 17:17
Український півзахисник В'ячеслав Шарпар 13 серпня покинув бронзового призера минулорічного Чемпіонату Молдови тираспольський «Шериф».

«Оси» вирішили попрощатися з екс-гравцем «Волині», бо команда не змогла пройти кваліфікацію Ліги Європи, а в Чемпіонаті Молдови діє ліміт на легіонерів. Тому обидві сторони вирішили розірвати контракт.

Нагадаємо, Шарпар поповнив склад «шерифів» у середині червня. Футболіст встиг зіграти за клуб в п'яти офіційних матчах. У складі «Шерифа» В'ячеслав виграв Суперкубок Молдови 2015.

«Коли я переходив у «Шериф», я вірив, що нам вдасться пройти в єврокубках якнайдалі. Нові гравці повинні були допомогти команді в Лізі Європи. Ніхто не очікував, що команда спіткнеться в першому раунді. Я дякую персоналу футбольного клубу «Шериф». У цьому клубі працюють справжні професіонали. Бажаю «Шерифу» удачі в чемпіонаті та єврокубках», - сказав Шарпар.

Зазначимо, за свою кар’єру футболіст тричі приходив у «Волинь». Влітку 2009 року він перейшов в луцьку «Волинь» і став срібним призером Першої ліги. Також у цьому сезоні клуб, вдруге в історії дійшов до півфіналу Кубка України, де поступився сімферопольській «Таврії» (1:2).

Улітку 2011 року він повернувся на правах безкоштовної оренди назад в «Волинь». І знову допоміг «хрестоносцям» дійти до півфіналу, де лучани поступилися «Шахтарю» (3:4).

Наразі останній прихід Шарпара в луцький клуб був у березні цього року. Минулого сезону футболіст у складі лучан відіграв в основі всі 11 матчів чемпіонату та відзначився голом у ворота луганської «Зорі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus