USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екскурсія локаціями «Бандерштату-2015». ВІДЕО

16 Липня 2015 22:05
А ви вже знаєте, чим цьогорічний «Бандерштат» буде відрізнятися від попередніх? Які додаткові зручності для гостей передбачили організатори фестивалю? Про цікавинки і переваги майбутнього дійства розповів один з організаторів, лідер гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк, - повідомляє «Громадське.Волинь».

Нагадаємо, «Бандерштат - 2015» триватиме три дні – з 31 липня по 2 серпня на території іподрому в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Спеціальну Еко-галявину облаштують учасники Луцького ІТ-кластеру «Фундація Розвитку Громад» для усіх відвідувачів фестивалю «Бандерштат».

2-го серпня на головній сцені фестивалю «Бандерштат-2015» виступить відомий білорусько-український гурт Сергія Міхалка «Brutto». Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло перелік перших музичних гуртів, які виступлять на фестивалі цьогоріч. Так, на головній сцені зіграють добре знані гурти: Тартак, O.Torvald, ONUKA, Карна, Тінь Сонця, Роллікс.

Окрім того, для зустрічі з учасниками фестивалю запросили кінематографічну групу «BABYLON’13», сестру Надії Савченко Віру, Мустафу Найєма, Володимира Парасюка, Олеся Саніна.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
розум Показати IP 17 Липня 2015 11:35
Повна дурня. Пора зайнятись ділом. Це все потрібно хіба що Гузю. Він завжди з цього має чудовий кєш. А іншим: ні для душі, ні для розуму. Атавізм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus