USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Експертів-криміналістів відзначили на Волині. ФОТО

24 Червня 2013 07:00
Із тринадцятою річницею створення Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України у Волинській області привітав його працівників головний міліціонер Волині.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

За словами головного міліціонера Волинської області Олександра Терещука, робота криміналістів – надзвичайно відповідальна, тож від фахового рівня та професійної підготовки кожного експерта залежить успішне розкриття злочину.

«Із кожним роком з’являються нові види досліджень, тож ви постійно повинні тримати руку на пульсі. Я переконаний: сьогодні ваш колектив – висококваліфікований і досвідчений», - зауважив він.

Жодне розслідування злочину не відбувається без участі експерта, вони входять до складу оперативно-слідчої групи, проводять огляд місця події, адже зловмисники, як правило, залишають речові докази: чи то відбитки пальців, сліди низу взуття, транспортних засобів, сліди біологічного походження тощо. Тож саме після їхнього детального дослідження часто вдається встановити злочинців.

Начальник обласного управління міліції привітав усіх із річницею створення служби, а найкращим вітальні адреси.

Своєю чергою, начальник Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України у Волинській області підполковник міліції Олександр Малашко подякував усім за хорошу роботу та побажав родинного затишку і професійного росту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus