USD 38.85 39.20
  • USD 38.85 39.20
  • EUR 38.90 39.40
  • PLN 9.80 9.97

Експрес-тест підтвердив коронавірус у жителя Нововолинська

28 Березня 2020 19:57
Сьогодні, 28 березня, до Нововолинського центру ПМСД звернувся чоловік і повідомив, що у нього симптоми, притаманні хворим, інфікованим коронавірусом. Медики оглянули пацієнта та провели експрес-тестування на COVID-19.

Тест дав позитивний результат. Його госпіталізували до інфекційного відділення ЦМЛ, інформує Нововлинськ.com.

Можливе джерело зараження та коло контактних осіб нині встановлює поліція. Остаточний результат дасть аналіз ПРЛ.

Головна лікарка Нововолинського центру ПМСД Ольга Попіка розповіла, що упродовж останніх кількох діб із симтомами респіраторних хвороб до амбулаторій зверталося чимало пацієнтів. Переважно це люди, що були за кордоном. Їх тестування дало негативні результати.

Нагадаємо, у відомого бізнесмена з Липин, в якого експрес-тест показав позитивний результат, лабораторно вірус не виявили. Першою інфікованою стала 7-річна дівчинка з Гіркої Полонки. Згодом підтвердили хворобу у ще однієї жительки Луцького району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Він Показати IP 29 Березня 2020 14:30
Що тут видаляти, вся Україна пише про це

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus