USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

В Івано-Франківській області з лікарні евакуйовують хворих на Covid-19

24 Червня 2020 17:55
У місті Галичі Івано-Франківської області через негоду затопило районну лікарню із хворими на Covid-19. Нині триває евакуація хворих.

Про це повідомляє 112.ua.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив: «Затоплено районну лікарню в місті Галичі, триває евакуація хворих. Є певні складнощі через те, що там є хворі на коронавірус».

За словами очільника Кабміну, ситуація на заході країни є критичною.

Також прем'єр-міністр повідомив, що після інспекції гірничого району проведе комісію ТЕБ та НС, де ухвалюватимуть необхідні для подолання наслідків стихії рішення.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вилетіли до Прикарпаття, де внаслідок паводків підтопленими залишаються 194 населених пункти в чотирьох областях. Потерпілим унаслідок негоди планують надати фінансову допомогу.

Раніше ми повідомляли про те, що в Яремче частина дороги обвалилася в річку просто під ногами дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus